BLOG

Află dacă ești câștigător la concursul lunii decembrie!

model ie romaneasca

Momentul mult așteptat a sosit! Finalul concursului Flori de ie al lunii decembrie din acest an, în care am implicat noua noastră colecție capsulă „Bogăția Pământului” , vine cu vești proaspete.

Vă mulțumim, în primul rand, tuturor pentru comentariile postate și pentru gândurile bune pe care vi le întoarcem cu mare drag. Ne bucurăm că ați luat parte în număr atât de mare la concurs, peste 200 de participanţi, având un adevărat impact la nivel național, dar și internațional dat fiind faptul că printre concurenți se numără și membri ai altor comunități, ce însă poartă un dor de românesc în suflete.

Află dacă ești câștigător la concursul lunii decembrie!
Ie Adele – Flori de ie

Ne-a făcut o deosebită plăcere să recreăm împreună sărbători autentice românești, și mulțumim tuturor celor ce au participat la concursul nostru. Am citit și recitit cu mare drag gândurile, și iile voastre preferate. Premiile le oferim din toată inima și sperăm că vor fi primite cu bucurie în suflete.

Află dacă ești câștigător la concursul lunii decembrie!
Ie eternitatea – Flori de ie

Adevărata bogăție a unui popor se măsoară în moștenirea să culturală și artistică și conservarea acesteia cât mai bine cu putință. România, țara noastră de dor, are valori, tradiții și obiceiuri unice în lume, iar cu ajutorul vostru reușim să le conservăm și să le arătăm lumii întregi.

La finalul unui an plin de noi file adaugate in povestea Flori de Ie, proiectul nostru de suflet și-a propus încă de la început să adune alături o mulțime de oameni cu suflete și gânduri pure, îndrăgostiți de tradiționalul românesc, și iată că ușor, ușor recreăm împreună povești uitate de demult.

tricou Flori de ie
tricou Flori de ie

Vă mulțumim tuturor celor care ați participat la concurs, iar astăzi, 22 decembrie, a avut loc extragerea câștigătorilor, cu ajutorul aplicației random.org.  Să descoperim care sunt norocoșii:

Premiul I – o ie Flori de ie: Ie Adele – Ungureanu Gabriela
Premiul II – o ie Flori de ie: Ie eternitatea – negru – Niculina Toma
Premiul III – Tricou cusut Flori de ie: White by Mirela Trăistaru – Monica Cismas

Felicitări tuturor!

Anunțul cu numele câștigătorilor va fi postat și pe pagina oficială de Facebook Flori de ie. Pentru detalii legate de intrarea în posesie a premiilor, toți câștigătorii vor fi contactați printr-un mesaj privat pe Facebook.

Sărbători fericite!

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *