BLOG

Al treilea mugur cu miros de Flori de ie


Pentru că ne-ați fost alături încă de la început, iar acest lucru ne bucură peste măsură, vă mulțumim.  Crăciunul nu aduce doar recunoștință în sufletele noastre ci și recunoștință aniversară, anul acesta, Flori de ie” împlinind trei ani.

În cei trei ani am învățat împreună, am spus povești  pe trei continente în limbajul florilor de ie,  ați răspuns mereu provocărilor noastre și tocmai de aceea, ne-am propus pentru luna decembrie să vă mulțumim pentru susținerea, dragostea și emoțiile pe care ni le-ați oferit în acest timp, organizând un concurs special, începând de astăzi – 15 noiembrie a.c, care se va încheia vineri – 22 decembrie a.c.

De-a lungul timpului am reușit, alături de voi, să ne lăsăm descoperiți de cât mai mulți iubitori de frumos dar și de handmade, să convingem atât persoane din țară cât și de peste hotare că valorile tradiționale trebuie promovate, iar ia – acest obiect vestimentar reprezentativ pentru costumul popular românesc – este cel mai bun ambasador al neamului nostru. Filă cu filă, plimbând ia românescă dar și costumul popular la Londra, New York, Viena, Bratislava, Bari, Dubai, Shanghai, Abu Dhabi, Moscova, Tokyo și nu numai, am scris povestea Flori de ie împreună.  Cuvintele noastre pălesc în fața frumuseții și migalei cu care sunt cusute micile noastre bijuterii. Ne mândrim că am reușit să readucem la viață peste 50 de modele autentice românești, am reușit să exportăm în diferite colțuri ale lumii: Mexic, Canada, Dubai, Statele Unite ale Americii, Japonia și în Europa, am întâlnit oameni care ne-au încurajat să ne continuăm povestea, am primit sfaturi prețioase cu privire la continuarea tradițiilor românești.

Al treilea mugur cu miros de Flori de ie

RomânIA Autentică și RomânIA Centenară sunt doar câteva dintre proiectele care au prins viață alături de voi, din dragoste de românesc; proiecte care au readus la viață dragostea pentru meșteșuguri. Anul acesta, au vibrat la unison peste 30.000 de oameni la Târgu jiu, Hobița și la Iași.

ie romaneasca-traditii de paste

Dorim să ducem mai departe tradiția, cu ajutorul vostru și al tuturor iubitorilor de artă și frumos și să începem un nou an alături de voi, găsind inspirația și forța necesare pentru a promova în continuare cultura populară românească!

Al treilea mugur cu miros de Flori de ie

Astfel, pentru noi, luna decembrie a acestui an reprezintă numai motive de bucurie și sărbătoare. În apropierea lunii cadourilor, dar și a aniversării Flori de ie, putem spune că ușor, ușor intrăm în febra pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Urmează, așadar, o perioadă aglomerată, plină de agitație și în același timp, o perioadă în care ne îndreptăm atenția spre lucrurile cu adevărat importante în viață: timpul petrecut în familie, alături de toți cei dragi, micile surprize și daruri, liniștea sufletească.

Și, dacă tot am vorbit de cadouri, Flori de ie ți-a pregătit un concurs la care poți câștiga premii mai mult decât atractive! Descoperă ce trebuie să faci pentru a intra în posesia lor.

Ce trebuie sa faci?

  1. – Sa dai LIKE paginii noastre de Facebook: click aici.
  2. – Scrie-ne într-un comentariu la această postare, pe Facebook dar și pe blog dacă îți face plăcere: care este ia ta preferată din noua colecție Flori de ie (și spune-ne în câteva cuvinte de ce), colecție pe care o poți găsi aici.
  3.  – Dacă îți place concursul nostru, ne-am bucura să dai un share pe pagina ta de Facebook cu această postare.

Concursul este deschis până vineri, 22 decembrie, când vom premia cu ajutorul random.org, 3 dintre răspunsurile primite. Premiile pe care deja ți le-am pregătit cu drag sunt:

  1.   – Ie Adele – roșie;
  2.   – Ie eternitatea – negru;
  3.   – Tricou cusut Flori de ie: White by Mirela Trăistaru.

1.ie traditionala la pure shanghai

2.Al treilea mugur cu miros de Flori de ie

3.Monica Rosu

Vă mulțumim cu mare drag pentru aprecieri și susținere și vă așteptăm  și în showroom-ul nostru din strada Plantelor nr.17 dar și pe pagina noastră de Facebook și Instagram.

Comentarii

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *