BLOG

Brodează-ți povestea pe ia favorită!

colaj blog mai

Luna mai vine cu surprize minunate! Nu doar că sărbătorim o primăvară frumoasă, dar, în plus, venim în întâmpinarea ta cu un serviciu în premieră pe piața românească, un concept nou și interesant – Flori de ie îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza ia preferată cu decorațiunile și motivele dorite.

Astfel, Flori de ie lansează serviciul de personalizat ii, devenind primul comerciant care aduce pe piața din România o inovație de acest tip. O veste foarte bună nu doar pentru cei care doresc să își personalizeze sau să își recondiționeze o ie vintage, ci și pentru cei care doresc un anumit model de ie, care nu se găsește, însă, în magazinul nostru.

O ie unicat, personalizată după bunul plac!

De acum, totul este mult mai simplu și poți avea, într-un termen de numai trei săptămâni, ia preferată „îmbrăcată” în… haine noi! Cele mai dragi amintiri, povești sau elemente decorative pot prinde viață într-un mod original și exact așa cum îți dorești – te putem ajuta să îți îndeplinești dorința de a avea o ie personalizată, unicat și brodată după bunul plac.

Ce trebuie să faci? Trimite-ne un e-mail la adresa de contact office [at] florideie.ro, prin care îți exprimi dorința de a-ți personaliza sau recondiționa ia, și transmite-ne datele tale de contact. În cel mai scurt timp, te vom contacta și îți vom lansa invitația de a veni, împreună cu obiectul tău vestimentar favorit, în magazinul nostru din Băneasa Shopping City. Având ia ta preferată în față, vom putea decide împreună care este cea mai bună modalitate de a o transforma în ia mult visată.

Susținem și promovăm valorile tradiționale românești, iar serviciul de personalizare de produs, pe care îl lansăm în premieră în România începând cu luna mai, este un pas înainte în demersul nostru de a readuce ia românească în atenția tuturor iubitorilor de artă și cultură, punându-i în valoare frumusețea autentică.

Ia, această „cămașă cu altiță”, poate fi considerată „sufletul” costumului popular românesc, o moștenire culturală de care suntem mândri și pe care dorim să o facem cunoscută în întreaga lume, la adevărata sa valoare.

Sperăm ca împreună să scriem povești noi, interesante, pline de simboluri și amintiri frumoase. Îndrăznește să fii unică!

Magazinul Flori de ie din Băneasa Shopping City, situat la etajul 1 al mall-ului, este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-22:00.

Comentarii

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *