BLOG

Cadourile inspirate au amprentă de …Flori de ie

Duminica aceasta vestește ziua Sfântului Ion, este una dintre mari sărbători ale creștinilor ortodocși. Este un prilej de bucurie, dar și de celebrare a tuturor celor ce își serbează ziua numelui. O ocazie minunată de a le oferi un cadou de preț, nu-i așa? Flori de ie îți vine în ajutor cu idei frumoase, numai bune de pus în practică în acest sens. Descoperă cele mai frumoase sugestii de cadouri pe care ți le-am pregătit!

Cadou Ie maiastra de Gorj
Cadou Ie maiastra de Gorj

 

Magazinul nostru online – www. florideie.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de produse, obiecte vestimentare tradiționale sau inspirate de arta populară, încărcate de mesaje și motive tradiționale brodate manual pe pânza albă și delicată.

Sunt ii vechi sau noi, moderne, bogat decorate și colorate cu fir de bumbac, metalic sau de mătase, adevărate bijuterii vestimentare puse în valoare de ornamentele cusute cu paiete strălucitoare sau cu mărgele. Modelele florale, vesele reprezintă opțiunea ideală pentru această ocazie.

Cadourile inspirate au amprentă de ...Flori de ie

Nouă ne plac foarte mult piesele vestimentare recent intrate în colecția Flori de ie, tocmai pentru că sunt produse actuale, care pot fi foarte ușor adaptate unei ținute de zi cu zi, dar și unei garderobe de seară, accesorizate adecvat. Poți alege oricare dintre aceste ii moderne, cu broderii cusute manual, inspirate de motive tradiționale autentice, vechi de zeci de ani.

Ce zici de această Ie măiastră de gorj, cu ornamente delicate și mâneci lungi, evazate, care dau senzația unei păsări în zbor? Sau de Ia romb rosu, cu decor alb și mărgele roșii si aurii, potrivită pentru o seară romantică? Suntem convinși că oricare dintre ele este pe gustul tău.

Ți-am pregătit și obiecte vestimentare originale, a căror autenticitate și vechime de 70-100 de ani sau chiar mai mult sunt certificate de un expert etnograf. Sunt ii autentice, spectaculoase și minunat brodate, încărcate de istorie și tradiție, fiind culese din diferite zone ale României.

Iată câteva recomandări din magazinul nostru și, bineînțeles, așteptăm să ne spui care este modelul care îți place ție cel mai mult:

Rochie tradițională românească-negru
– Ie măiastră de gorj
– Ie bogăția pământului
– Ie  floare de camelie

 

Sperăm că ți-am fost de ajutor în misiunea de a găsi cel mai inspirat cadou de Sfântul Ion. Iar dacă ai nevoie de și mai multe sugestii, îți recomandăm să vizitezi magazinul online florideie.ro. Poți comanda produsele noastre rapid, din câteva click-uri, iar acestea îți vor fi livrate oriunde te-ai afla, în țară sau în străinătate.

Cadourile inspirate au amprentă de ...Flori de ie

Iar dacă vrei să te convingi de calitatea produselor, te așteptăm la noi la showroom.

Spor la cumpărături!

Citește aici mai multe despre cele mai frumoase tradiții și obiceiuri de Florii.

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *