BLOG

Flori de ie ajunge la The Bride Show Dubai

Flori de ie ajunge la The Bride Show Dubai

Flori de ie, unul dintre cele mai cunoscute branduri de promovare a tradițiilor românești, lansat pe piața din România în anul 2014, va expune pentru prima dată în Dubai în cadrul târgului The Bride Show, în perioada 7-10 februarie a.c.  la Dubai World Trade Centre.

The Bride Show reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de fashion și stil din Emiratele Arabe Unite. Ediția din acest an prezintă colecțiile a celor mai importanți designeri din întreaga lume, evenimentul în sine fiind unul elitist și cu așteptări foarte mari, această parte a lumii fiind bine recunoscută ca și importanță în lumea modei.

Flori de ie ajunge la The Bride Show Dubai

Astfel, în cadrul târgului vom lansa noua colecție ce va include în mare parte rochii diafane, albe și cu broderii înflorate și colorate, cusute în întregime manual, rochii perfecte pentru zile călduroase, pentru vara ce va sosi.

Flori de ie ajunge la The Bride Show Dubai

Pentru prima dată, anul acesta Flori de ie va expune la The Bride Show – Dubai, după ce anul trecut,  în aprilie, a prezentat la The Bride Show – Abu Dhabi.  În anii anteriori am fost prezenți în cadrul mai multor târguri expoziționale din Londra, Viena, New York, Moscova, Shanghai, Tokyo, Ankara, și nu numai.

Recunoscut ca și un brand care promovează poveștile neamului românesc, cusute și atent meșteșugite în ia românescă, Flori de ie a demonstrat în ultima perioadă, prin adaptarea ținutelor tradiționale la cerințele internaționale, că ia românescă poate deveni un obiect vestimentar în care se regăsesc tendințele fashion, devenind astfel  foarte apreciat la nivel internațional.

Flori de ie ajunge la The Bride Show Dubai

 

Flori de ie este un brand modern, adaptabil, deschis la tot ceea ce este nou, acceptând cu bucurie orice provocare. Credem cu tărie că și tu vei ajunge la concluzia că nu există ceva mai autentic decât tradiția natală, transpusă în industria fashion a zilelor noastre.

Comentarii

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *