BLOG

Flori de ie cucerește Las Vegas în luna lui Gustar

Flori de ie cucerește Las Vegas în luna lui Gustar

Se spune că “Nu aduce anul, ce aduce ceasul.” După ce a cucerit aproape întreaga Europă, în an centenar ia românească depășește din nou granițele europene și ajunge în fascinantul Las Vegas!

Artemisia Floral Dress by Flori de ie
Artemisia Floral Dress by Flori de ie

 

Lansat încă din 2014, Flori de ie este recunoscut ca cel mai renumit brand din România care a reușit să repună trecutul tradiției românești în contemporaneitate, pe scene din diverse colțuri ale lumii, călătorind cu ia românescă pe 3 continente timp de aproape 4 ani. Londra, New York, Abu Dhabi, Viena, Moscova, Shanghai, Bergamo, Dubai, Barcelona, Tokyo, Copenhaga sau Ankara sunt doar câteva din marile orașe ale lumii care au fost cucerite de frumusețea iei și a portului tradițional românesc.

Moonlight Dress by Flori de ie
Moonlight Dress by Flori de ie

 

Anul acesta scriem o nouă poveste în cadrul târgului internațional MAGIC Las Vegas, unde Flori de ie lansează ultima colecție “Capsulă”, caracterizată prin culori solare și mii de mărgele. Tafta, borangic, poplin sau pânză topită sunt principalele texturi ce definesc rochiile acestui sezon, cusute în întregime manual. Cu un design cu totul nou, cu linii îndrăznețe, pantaloni desprinși din secolul al XVIII-lea readuși în prezent sau veste mărgelite, noua colecție reușește să se alinieze cu succes la tendințele Haute Couture.

Chic Dress by Flori de ie
Chic Dress by Flori de ie

 

MAGIC Las Vegas este recunoscut ca unul din cele mai mari târguri de fashion din Statele Unite ale Americii, reunind în fiecare an designeri din întreaga lume. De la cele mai mari brand-uri de lux din era contemporană și până la cele mai recente tendințe în “fast-fashion”, MAGIC este locul unde comerțul, inspirația, networking-ul, creativitatea, imaginația, talentul și spectacularul se întamplă!

Evenimentul va avea loc între 13-15 august a.c. în Las Vegas Convention Center, o locație ce reunește atât designeri din industria de îmbrăcăminte, cât și designeri de încălțăminte sau accesorii, într-o expoziție unică în industria fashion din prezent.

Tulip Romanian Blouse by Flori de ie
Tulip Romanian Blouse by Flori de ie

 

Toate creațiile Flori de ie ce vor fi expuse în cadrul târgului sunt adaptate tendinţelor internaţionale, de la culoarea firului brodat, până la textura materialului folosit.

Suntem pregătiți și nerăbdători să cucerim mapamondul, nu doar cu ia tradițională, dar cu creații moderne, unice, inspirate din cultura românească de odinioară și adaptate la cerințele prezentului. Acceptăm cu bucurie orice provocare și credem cu tărie că nu există nimic care să ne definească mai bine decât tradiția și obiceiurile românești.

Wild Flowers Romanian Blouse by Flori de ie
Wild Flowers Romanian Blouse by Flori de ie

 

Vă așteptăm cu mare drag la târg, dar și în online, pe pagina noastră de Facebook, Instagram sau la adresa www.florideie.ro!

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *