BLOG

Flori de ie a lansat colecția capsulă “Bogăția Pământului” la Tokyo

Colecția capsulă  “Bogătia Pămantului” ce face parte din colecție primăvară- vară 2018,  a fost lansată la Tokyo în cadrul expoziției Fashion WORLD Tokyo 2017, eveniment care adună an de an mii de companii.

ie cu mărgele

Bogăția Pământului cuprinde piese unicat inspirate din portul popular gorjenesc ieșind în evidență prin compoziție și diversitate de culori.
Diversitatea materialelor folosite  precum: pânză topită, pânză mătăsoasă, inișor, poplin și sutele de mărgele aplicate manual ridică  acestă colecție capsulă “Bogăția Pământului” la un alt nivel de referință.
Paleta de culori utilizată variază de la albastrul de peruzea, până la verdele smarald și galbenul soarelui. Culorile sunt pastelate și ne aduc aminte de basmele românești de odinioară.
Astfel, poveștile sunt pictate cu dor și drag, cu acul, pe materiale fine și delicate fiind îmbogățite cu sute de mărgele.

Ie gorjenească

Atenția detaliată de a îmbina culorile, varietatea materialelor folosite dar și arta manuală a broderiei și a mărgelitului aduc colecția capsulă “Bogătia Pământului”, ce vine la pachet cu inspirație tradițională, în contemporan. Astfel, produsele noastre,  cusute în întregime manual, devin un Must Have, continuând astfel  o reîntoarcere la valorile tradiționale și sociale, înscrise cu succes de Flori de ie în linia fashion!

ie de Mehedinți

Cămăsile aduc aminte de anii ’20, iar sutele de mărgele aplicate atât pe rochii cât și pe cămăsi fac din fiecare piesă vestimentară o adevărată operă de artă!
Privim înapoi cu mândrie și suntem recunoscători zestrei incredibile pe care am moștenit-o de la străbunii noștri dar și femeilor noastre care cu migală și pasiune au cusut cu mâini măiestre cele mai minunate ii românești, cusute în întregime manual.
Miile de priviri admirative culese la Tokyo ne confirmă faptul că ia românescă s-a integrat ca element distinctiv în trendul fashion conferind pe lângă starea de bine, confort, și un stil natural, aparte.

Flori de ie

Așadar, se anunță o primăvară mărgelată plină de culoare vedete fiind : albastrul de peruzea și galbenul solar.

Comentarii

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *