BLOG

Flori de ie revine la Paris pentru a doua oară consecutiv!

Flori de ie's fashion show @ Paris Fashion Weeek Ambasada României în Franța, Septembrie 2018

Ultima colecție de rochii de seară, Fall-Winter 2019 semnată Flori de ie, va fi lansată în premieră în orașul luminilor, la Paris!

Moda este cuvântul de ordine în această săptămână la Paris. Creativitatea designerilor din întreaga lume este pusă în lumina reflectoarelor la Paris Fashion Week. În perioada 1-4 Martie, în cadrul trade show-ului Showroom Beautiful din faimosul Hotel Ritz  Cartlon, capitala modei va fi recucerită de cea mai nouă colecție capsulă marca Flori de ie. Anterior acestei Colecții, brandul românesc a lansat în premieră la Dubai, în cadrul târgului Bride Show Dubai prima colecție de rochii de seară, “Peacock in Bloom”.

Rochie Vivienne
Rochie Vivienne – Negru

 

Colecțiile sezonului toamnă-iarnă 2019 ale marilor case de modă din lume pun accent anul acesta pe volume, piese din dantelă și voal, volane suprapuse, flori dramatice realizate din tul și alte materiale ușoare, majoritatea având ca element central partea de handmade.

Rochie Amelie
Rochie Amelie

Noua colecție Flori de ie ce va fi prezentată la sfârșitul acestei săptămâni în exclusivitate la Paris, se distinge prin câteva elemente esențiale: croi simplu sau asimetric, materiale fluide precum triplu voal sau organza și culori puternice. Frumusețea și unicitatea colecției este pusă în valoare de accesoriile florale realizate integral manual de către artizanii români. La realizarea unei astfel de piese unicat au fost necesare până la șase ore de lucru.

Rochie Vivienne - Galben
Rochie Vivienne – Galben

 

Colecțiile Flori de ie reprezintă întruchiparea pasiunii pentru modă și mai ales pentru frumos, pe care Cristina Chiriac le pune în valoare prin realizarea unor Colecții unice, care surprind publicul feminin din țara și de peste hotare.

“La Paris vom merge cu rochii de seară accesorizate cu flori mărgelite realizate integral handmade, păstrând linia colecțiilor precedente care au fost lansate în Dubai. Culoarea anului 2019, “all black” se va regăsi și în cea mai recentă colecție a brandului Flori de ie. Croiul simplu sau dimpotrivă asimetric a fost gândit în așa fel încât să pună în evidență silueta și feminitatea celei care o poartă. La o simplă analiză se poate observa din ce în ce mai mult o reîntoarcere către moda anilor 1920, designerii reinventând și reinterpretând modele absolut irezistibile.”, a povestit Cristina Chiriac – fondator Flori de ie, despre colecția ce va fi lansată în această primăvară la Paris.

Costum mărgelit din catifea
Costum mărgelit din catifea

 

Federația Română de Design și Accesorii a susținut și anul acesta designerii români la Săptamana modei de la Paris. Astfel, alături de Flori de ie, branduri can Miau by Clara Rotescu, Cătălin Botezatu, Alexandru Raicu, Carmen Ormenișan, Ambra Design, Ana Maria Cornea sau Diana Bobar vor reprezenta România și vor face și în această ediție deliciul publicului la Paris, punând în lumină creativitatea și designul autentic.

Toate produsele Flori de ie se disting prin autenticitate, diversitate, atenție pentru detalii, pasiune, dar și cromatica deosebită, realizată într-o manieră modernă, având la bază conceptul de handmade. Toate produsele sunt disponibile pe site-ul www.florideie.ro și în showroom-ul Flori de ie din București.

Flori de ie revine la Paris pentru a doua oară consecutiv!
Flori de ie’s fashion show @ Paris Fashion Weeek, Ambasada României în Franța, Septembrie 2018

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *