BLOG

Flori de ie va expune pentru prima dată la Moscova

Flori de ie va expune pentru prima dată la Moscova

Flori de ie, unul dintre cele mai cunoscute branduri de promovare a tradițiilor și artei populare românești, lansat în România în anul 2014, va expune pentru prima dată la Moscova, în perioada 31 august – 3 septembrie a.c în cadrul Collection Premiere Moscow (CPM), ce va avea loc la Expocentre.

Flori de ie va expune pentru prima dată la Moscova

CPM reprezintă unul dintre cele mai mari targuri de fashion din lume, ce adună, an de an, peste 900 de branduri din întreaga lume. Ediția acestui an prezintă colecțiile celor mai importanți designeri din lume, evenimentul fiind unul aparte, elitist, cu invitați de seamă din mediul de business, fashion, artă, blogging, jurnalism etc.

Totodată, această ediție este o premieră  pentru faptul că este pentru prima oară când branduri românești își vor expune produsele. Rusia, fiind o piața pierduta după anii ’90, acum încercăm  sa o recucerim prin produse unice, o colecție specială în culorile specifice Moscovei.

Flori de ie va expune pentru prima dată la Moscova

Recunoscut ca și un brand care promovează poveștile neamului românesc, cusute atent și meșteșugite în ia românescă, Flori de ie a demonstrat în ultima perioadă, prin adaptarea ținutelor tradiționale la cerințele internaționale că ia românească poate deveni un obiect vestimentar în care se regăsesc tendințele fashion devenind astfel un obiect vestimentar urban foarte apreciat la nivel internațional.

Autenticitatea, atenția pentru detalii, pasiunea pentru handmade dar și cromatica deosebită au adus aprecieri generoase astfel încât, produsele Flori de ie se reliefează distinctiv într-o manieră modernă.

Flori de ie va expune pentru prima dată la Moscova

Flori de ie este un brand caracterizat prin: culoare, pasiune și energie pozitivă. Toate produsele sunt cusute în întregime manual, cu grijă și migală, verificate cu ajutorul proceselor tehnologice, pentru a se menține odată cu trecerea timpului. Fiind totodată și un brand modern, adaptabil, deschis la tot ceea ce este nou, acceptând cu bucurie orice provocare, Flori de ie este apreciat și poate fi regăsit și pe străzile din America, Londra, Austria, Abu Dhabi, Spania, Italia, Suedia și nu numai.  

Vă așteptăm cu drag în magazinul nostru din Băneasa Shopping City, etajul 1, cât și în cadrul Concept Store-ului Molecule F din Promenada Mall, dar și online la adresa www.florideie.ro
 
Flori de ie va expune pentru prima dată la Moscova

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *