BLOG

Lasă-te fermecat și inspirat de Flori de ie! – CONCURS

concurs noi dec 2019 2

Flori de ie ți-a pregătit un concurs la care poți câștiga premii mai mult decât atractive!

Descoperă ce trebuie să faci pentru a intra în posesia lor.

Cu sufletul deschis și inima plină de iubire ne îndreptăm spre marea sărbătoare a Crăciunului, aceasta fiind urmat de trecerea dintre ani, trecerea pragului porții între vechi și nou. Sărbătorile religioase au un loc aparte în viața noastră, fiind motiv de bucurie și prilej de a pune în valoare tradiții vechi, transmise din generație în generație. În astfel de ocazii putem observa pulsul unei națiuni întregi, din astfel de obiceiuri învățăm despre trecutul care ne definește și ne modelează. Cu ajutorul tău și al tuturor iubitorilor de artă și frumos, dorim să ducem mai departe tradiția Crăciunului,  una dintre cele mai importante sărbători ale românilor, bogată în obiceiuri care se păstrează vii chiar și astăzi, în diferite moduri și în diferite regiuni ale țării.

Vă invităm să pătrundeți în lumea veșnică și neschimbată a timpului. Lumea în care tradiția, portul și plaiul sunt îmbinate armonios la ceas de zi, la an de sărbătoare. Așa cum a fost împletită pe pânza topită povestea poporului român, așa să înălțăm și noi creația la rang de cinste, să o preacinstim asemeni păsării măiestre în vârful Coloanei fără de sfârșit, să o protejăm prin cânt și veselie, prin voie bună și mândrie, să-i prețuim strălucirea și să-i ducem mai departe amintirea.

Am demarat povestea Flori de ie din convingerea că valorile tradiționale trebuie promovate, iar ia, acest obiect vestimentar reprezentativ pentru costumul popular românesc, este cel mai bun ambasador al tradițiilor noastre strămoșești. Dorim să readucem în atenție obiectele vestimentare autentic românești, portul popular încărcat de povești, traiul simplu și curat.

Însă ce semnificație are ia românescă pentru tine?  Dorim să îți ascultăm poveștile și să discutăm despre tradițiile cele mai dragi ție. Aceasta este, de altfel și tema concursului nostru, la care te invităm să participi. Te asigurăm, vei avea posibilitatea să câștigi premii deosebite!

Ce trebuie să faci?

1. Scrie-ne într-un comentariu la acest articol, din punctul tău de vedere, ce înseamnă ia pentru tine?

2. Dă un follow paginilor noastre (Facebook  și Instagram)

3. Share public articolului pe pagina ta de Facebook și Instagram, alături de hashtag-ul #florideie.

Concursul este deschis până vineri, 20 decembrie, când vom premia, cu ajutorul random.org, 2 dintre răspunsurile primite. Premiile pe care ți le-am pregătit sunt următoarele:

Premiul I – voucher de cumpărături în valoare de 1.000 lei la „Flori de ie”;

Premiul II – un tricou  „Flori de ie”;

Credem că ți-am atras atenția, nu-i așa?

Suntem nerăbdători să îți citim comentariile și să îți cunoaștem valorile ! Mult success!

 

 

 

 

Comentarii

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *