BLOG

Poftiți la reduceri în noul magazin Flori de ie!

magazin flori de ie

Ne ești aproape de la bun început, iar acest lucru ne bucură peste măsură. Iată că acum trecem împreună un alt prag – pragul magazinului pe care l-am deschis recent în cel mai mare mall din București. Suntem convinși că ne vei fi alături, pentru că aceasta este cea mai bună modalitate de a ne întâlni și de a vedea cu ochii tăi minunatele produse pe care ți le-am pregătit.

Te așteptăm cu drag să ne vizitezi și să stăm împreună la povești despre iile și cămășile tradiționale, vintage, pe care ne dorim să le probezi și să le iei acasă, să îți îmbogățească garderoba. Sunt produse realizate manual, autentice, certificate de către un etnograf și însoțite de o istorie veche, culeasă din străbuni. Ți-am pregătit și ii noi, moderne, inspirate din portul popular românesc, al căror preț accesibil te va încânta, cu siguranță. Avem o colecție impresionantă de produse, care nu-s doar de admirat, ci și de cumpărat!

Mai mult decât atât, ți-am pregătit în magazinul Flori de ie din Mall Băneasa o ofertă pe care suntem siguri că îți va fi greu să o refuzi. Până în data de 8 martie, poți achiziționa una dintre cele 5 ii vintage la prețul promoțional de 1000 de lei. Nu-i așa că acea persoană specială din viața te se va bucura să primească un cadou original și inedit? Profită de oferta noastră, suntem siguri că îi vei face o surpriză foarte frumoasă!

tablou lemn

În plus, venim în întâmpinarea doritorilor cu numeroase alte categorii de produse, cum ar fi eșarfele din mătase Romana, inspirate de modelele tradiționale românești, sau idei de cadouri deosebite, reprezentate de creații pe lemn, adevărate tablouri care aduc din nou în atenție imagini reprezentative pentru viața satului românesc, cum ar fi tradiții dispărute sau porturi autentice, și versuri de inspirație folclorică. Lemnul devine suportul natural pentru scenele inedite, astăzi adevărate rarități, însoțite de versuri din tradiția populară, care le subliniază frumusețea.

Să nu uităm de produsele originale, de designer, cum ar fi capele si gulerele moderne, realizate exclusiv pentru magazinul Flori de ie de designerul Angi Ghimpețeanu. Sunt produse noi și originale, realizate manual, care îmbină fotele, țesături vechi de zeci de ani, cu materiale moderne și elegante, într-o croială minimalistă. Sunt produse unicat, numai bune de oferit și de purtat!

Astfel încât îți lansăm invitația de a ne face o vizită în magazinul Flori de ie, situat în Băneasa Shopping City, la etajul 1. Suntem acolo zi de zi, inclusiv sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 10:00-22:00. Sperăm să ne întâlnim cât de curând. Cu siguranță, avem multe de împărtășit…

Comentarii

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *