BLOG

Redescoperă tradițiile românești și câștigă premii cu Flori de IE

cover google+ flori de ie

Gânduri frumoase, amintiri incredibile și un început de dragoste. Așa a început povestea noastră, desprinsă din dragoste de neam și țară, din nevoia de a reconstrui România Autentică. Timpul a trecut parcă în zbor și iată că am ajuns la finalul anului; în ritm alert, luna Decembrie se apropie, sărbătorile ne vor colora zilele, vine vremea cadourilor, a tradițiilor și obiceiurilor mult așteptate de români, dar și a aducerilor aminte , a recunoștinței față de cei dragi.

Încă din prima zi a lunii Decembrie, românii de pretutindeni vor sărbători Ziua Națională a României – o zi cu o însemnătate deosebită, zi în care unitatea românilor a învins. Apoi, cu toții ne vom îndrepta atenția către sărbătorile creștine ce urmează, precum: sărbatorirea Sfântului Nicolae, apoi a uneia dintre cele mai mari sărbători ale creștinilor, și anume: Nașterea Domnului Iisus Hristos – Crăciunul, urmate de sărbătoarea Sfântului Ștefan. Așa cum v-am obișnuit, Flori de ie continuă demersurile de a construi o Românie Autentică, de a promova și readuce în prim-plan adevăratele valori și tradiții românești. Ca orice român, ne plac sărbătorile, cadourile, și să fim incojurati de cei dragi nouă. Astfel, Flori de ie ți-a pregătit un nou concurs la care poți câștiga premii mai mult decât atractive! 

Conceptul Flori de IE s-a născut și crescut din dragostea și pasiunea purtată pentru valorile tradiționale românești și din dorința aprigă de a nu le lasă să piară în timp. Am ales ca reprezentant ia românească deoarece ea este cel mai de preț ambasador al românilor peste hotare. Poveștile și simbolurile iilor autentic românești se leagă de multe ori de sărbătorile religioase mult așteptate, în primul rând de către cei de la sat.

În zilele de sărbătoare, femei de toate vârstele purtau ca motiv de bucurie și voie bună, dar și din pasiunea purtată valorilor pur românești, cele mai deosebite obiecte vestimentare tradițional românești – iile lor cele mai prețioase.

Alături de tine și de tuturor celor ce iubesc arta populară românească, dorim să păstrăm vii sărbătorile românilor, atât de speciale și încărcate emoțional.

Fiecare zonă a României are propriile sale tradiții, obiceiuri și datini legate de sărbători. Pentru Flori de ie, Crăciunul și întreaga lună Decembrie sunt învăluite într-o atmosferă feerică, creată de mireasma cozonacilor proaspăt copți, a cojilor de portocale, împodobind bradul de Crăciun alături de familie, pe sunetul colindelor tradiționale românești. În Ajunul Crăciunului îl așteptăm cu drag pe Moș Crăciun, iar în prima zi de Crăciun suntem înconjurați de toți cei dragi nouă. Nașterea Domnului reprezintă un moment în care acordăm o mai mare atenție celor din jurul nostru, dorind să creăm amintiri plăcute, ce vor străbate bariera timpului.

Astfel, dorim să îți ascultăm poveștile și să discutăm despre tradițiile de Crăciun cele mai dragi ție. Aceasta este, de altfel, și tema concursului nostru, la care te invităm să participi. Te asigurăm, vei avea posibilitatea să câștigi premii autentice românești!

Ce trebuie să faci?

Scrie-ne într-un comentariu la acest articol: care este , din punctul tău de vedere, cea mai frumoasă tradiție românească de Crăciun.  Apoi, dă un share public articolului, pe pagina ta de Facebook, alături de hashtag-ul  #florideie.

Concursul este deschis până duminică, 20 decembrie, când vom premia, cu ajutorul random.org, 3 dintre răspunsurile primite. Premiile pe care deja ți le-am pregătit cu drag sunt:

Premiul I – voucher de cumpărături în valoare de 1.000 ron la  Flori de IE și „Romana” ;

Premiul II – o ie Flori de ie”;

Premiul III – o eșarfă „Romana Flori de ie”.

Așteptăm cu mare interes răspunsul tău și îți urăm mult succes!

Comentarii

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *