465,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Bolerou Ana Turquoise - între rochiile elegante și ținutele casual.

Un bolerou turquoise te va scoate în evidență, negreșit. Tocmai din acest motiv un astfel de accesoriu vestimentar trebuie ales cu atenție.
Se spune că un bolerou nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei dar trebuie inclus perfect în stilul vestimentar.
Adevărul este că deși este asociat adesea cu ținutele elegante, croielile moderne i-au făcut loc și în cele casual sau chiar sport. 

Principiul ținutei - când și cum purtăm un bolerou?

Boleroul, în general este perceput ca fiind piesa vestimentară folosită în cazul rochiilor de seară, atunci când vremea este răcoroasă.
Cu toate că este întâlnit adesea în ținutele elegante,  sunt câteva situații în care un bolerou poate veni în completarea ținutei:

  1. Cu rochii de seară - este o combinație perfectă tocmai pentru că boleroul este foarte versatil. Trebuie doar să acorzi atenție rochiei pe care o porți și a culorii pentru a te asigura că va fi perfect match.
  2. Cu pantaloni/blugi skinny - atât în cazul blugilor skinny cât și al pantalonilor, un bolerou turquoise va completa ținuta într-un mod plăcut. Singura condiție este să asociezi perfect materialele.
  3. Cu fuste sau rochii de zi - o ținută casual cu o ușoară tendință elegantă este o altă situație când poți alege să porți un bolerou.

Detalii bolerou turquoise.

Pentru că știm cât de important este ca un bolerou să completeze ținuta, Flori de IE a conceput special, modelul de bolerou Ana turquoise pentru rochiile Victoria turquoise.
Aceste două produse fac parte din Colecția Pret a Porter și se completează perfect.
Sunt ideale pentru diferite ocazii, începând de la întâlniri și conferințe și până la serbări onomastice sau botezuri.
Turquoise, o culoare îndrăzneață care simbolizează compasiune, adevăr și pace, reușește să transmită strălucire și o stare de bine. 
Această culoare se încadrează într-un mod plăcut în mai multe scheme de culori precum alb-negru, bej, galben sau maro.
De altfel, motivele tradiționale inserate pe margini, cuprind o parte din aceste culori. Este un bolerou turquoise cu mâneci trei sfert.
Croiala concepută îi permite să se se așeze într-un mod armonios atât în zona gâtului cât și pe corp.
Pentru că în jurul gâtului este prezentă inserția cu motive tradiționale adaugă doar cerceii iar la mână, o brățară.
Boleroul este disponibil în mărimile: S, M, L însă în baza unei comenzi poate fi realizat și pe dimensiuni precum XS, XL și XXL.
Este realizat din vâscoză 100%, un material tot mai apreciat în domeniul fashion.
Denumită și "mătase artificială", se aseamănă bumbacului dar prezintă caracteristici variate în special în privința culorii și a aspectului.
Este apreciată pentru că:

  1. Este mai elastică și rezistentă în timp,
  2. Absoarbe umiditatea,
  3. Este moale și vaporoasă, permițând aerului să treacă prin țesătură,
  4. Este hipoalergenică și nu irită pielea,
  5. Își păstrează forma și culoarea.

Instrucțiuni de îngrijire a produselor ce conțin viscoză

Viscoza este o fibră delicată ce necesită îngrijire specială. Pentru a evita deteriorarea produselor vă recomandăm să acordați atenție modului de spălare, uscare și călcare.
Recomandăm spălarea manuală, la temperaturi scăzute (max. 20 0 C). Pentru îndepărtarea petelor, puteți freca cu atenție zona pătată, cu un detergent ce nu conține decoloranți, pentru a nu deteriora materialul. Dacă alegeți să utilizați o mașină de spălat, selectați programul pentru fibre delicate și introduceți produsul într-un săculeț.
Lăsați produsele să se usuce natural, nu le introduceți în uscător. Viscoza se poate deteriora prin stoarcerea și răsucirea excesivă.
Pentru a călca produsul vă recomandăm să îl intoarceți pe dos. Setați temperatura fierului de călcat la 110 0 C sau selectați programul “Mătase”.

Flori de IE aduce în atenția clienților produse inedite, unicate, create cu atenţie şi delicateţe  pentru toți cei care apreciază portul popular.
Piesele sunt 100% produse românești realizate exclusiv în atelierul propriu scopul de a promova IA românească și talentul autentic.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha
Produse asemănătoare

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.