1.250,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Descoperă acum cel mai nou mod de a îmbina exigențele unei ținute business cu una casual. Cămașa lotus cristal este deosebită datorită simplității croiului, cât și simbolistica motivului tradițional, lotusul. 

Frumusețea și simplitatea cămășii este reprezentată întocmai de respectarea croiul clasic al unei cămăși de business discrete din poplin alb, însă deosebită prin prezența modelului brodat cu iscusință pe mânecile acesteia, cu mărgele galben- auriu și albastru peruzea.

Ca și interpretare a simbolului, lotusul sau floarea spiritualității este asociată cu renașterea. Această simbolistică este o consecință a retragerii în apă pe timp de noapte, și apariția sa odată cu răsăritul soarelui, dimineața. Prin urmare, floarea de lotus simbolizează în esență, nașterea divină și frumusețea veșnică a creației, cât și soarele ce încălzește pământul cu puterea sa eternă. Căci dintre toate tipurile de flori, această floare mirifică se ridică grațios din pământul ud, mai frumoasă decât orice, prin perfecțiune și puritate supremă. Mai mult decât atât, lotusul este reprezentarea senină a bucuriei, armoniei, păcii, sincerității și dezvoltării spirituale. 

Cu alte cuvinte, putem adăuga că este genul de cămașă pe care o poți purta la birou, seara în oraș sau la orice eveniment important la care vei atrage cu siguranță toate privirile.

Descoperă în universul Flori de IE modele deosebite cu motive populare românești moderne, create și produse în România. Toate produsele marca Flori de ie sunt înregistrate și protejate cu drepturi de autor, produsele fiind unice în România dar și în lume!

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această cămașă, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.