1.250,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Descoperă acum cel mai nou mod de a îmbina exigențele unei ținute business cu una casual. Cămașa lotus satinat este deosebită datorită croiului, materialului fin, cât și simbolistica motivului tradițional, lotusul. 

Croiul cămășii în formă de future dă o notă de feminitate, senzualitate, unicitate și distincție îmbinată cu o doză de sobrietate, fermitate datorită gulerului “ștei” ce are  închiderea cu nasturi perluțe. În cele din urmă, acestea formează un tot unitar cu modelul broderiei de pe mâneci, fiind cusute manual cu mărgeluțe în același ton.

Ca și interpretare a simbolului, lotusul sau floarea spiritualității este asociată cu renașterea. Această simbolistică este o consecință a retragerii în apă pe timp de noapte, și apariția sa odată cu răsăritul soarelui, dimineața. Prin urmare, floarea de lotus simbolizează în esență, nașterea divină și frumusețea veșnică a creației, cât și soarele ce încălzește pământul cu puterea sa eternă. Căci dintre toate tipurile de flori, această floare mirifică se ridică grațios din pământul ud, mai frumoasă decât orice, prin perfecțiune și puritate supremă. Mai mult decât atât, lotusul este reprezentarea senină a bucuriei, armoniei, păcii, sincerității și dezvoltării spirituale. 

Deși la prima vedere ochiul este cucerit de măiestria modelului cusut pe mâneci, negrul satenului rafinat atrage privirile celorlalți. Datorită emoțiilor puternice pe care le generează, “culoarea” negru este considerată ambasadorul luxului. Cert este faptul ca negrul este autoritar, evidențiator și puternic. Tocmai din aceste considerente, negrul a fost si este utilizat ca reprezentant al luxului, al prestigiului și al puterii.

Cu alte cuvinte, putem adăuga că este genul de cămașă pe care o poți purta la birou, seara în oraș sau la orice eveniment important la care vei atrage cu siguranță toate privirile.

Descoperă în universul Flori de IE modele deosebite cu motive populare românești moderne, create și produse în România. Toate produsele marca Flori de ie sunt înregistrate și protejate cu drepturi de autor, produsele fiind unice în România dar și în lume!

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această cămașă, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.