1.100,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Descoperă acum cel mai nou mod de a îmbina exigențele unei ținute business cu una casual, o legătură între modernul zilelor noastre și tradiționalul portului românesc. “Cămașa pară timpurie” este deosebită datorită simplității croiului, cât și simbolistica motivelor tradiționale a fructelor. 

Frumusețea și simplitatea cămășii este reprezentată întocmai de respectarea croiul clasic a unei cămăși de business discrete din pânză topită. Acest material îi conferă un aspect plăcut, lejer însă deosebit prin prezența modelului brodat cu iscusință pe mânecile acestuia, cu diferite mărgele colorate pentru a scoate în evidență motivele tradiționale, para și pruna.

Ca și interpretare a simbolurilor în portul popular, fructele sunt reprezentări ale belșugului, prosperității, longevității, fertilității și norocului. Întocmai bogăția fructelor este considerată sursa de energie și proprietăți care asigură sănătate și vigoare.

Întreaga țesătură pe mâini este evidențiată de mărgele bogat colorate: galben, roșu, albastru, verde. Galbenul este o culoare solară ce evocă strălucirea aurului. Este o culoare de esenţă divină, regală. În esență, se asociază tinereţii, eternităţii, clarităţii, voioşiei, căldurii şi nobleţei. Roșul este culoarea pasiunii ce are rolul de a calma şi de a îmbuna sentimentele simbolizând căldura și focul interior, entuziasmul de a trăi fiecare clipă cu intensitate și dragoste puternică. Albastrul este simbolul marcant al infinitului, al idealului divin, absolutului nemărginit și al perfecțiunii întregii existențe. Verdele semnifică vindecarea trupului și sufletului datorită puterii tămăduitoare ce reflectă speranța și calmul naturii.

Cu alte cuvinte, putem adăuga că este genul de cămașă pe care o poți purta la birou, seara în oraș sau la orice eveniment important la care vei atrage cu siguranță toate privirile.

Descoperă în universul Flori de IE modele deosebite cu motive populare românești moderne, create și produse în România. Toate produsele marca Flori de ie sunt înregistrate și protejate cu drepturi de autor, produsele fiind unice în România dar și în lume!

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această cămașă, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.