850,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala * E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneasca Livrare gratuita la plata online
ii romanesti Poti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Acest model de cămașă este unul cu totul special datorită broderiei sale atât de bogate, dar și culorilor vii:  roșu, galben, verde, albastru, roz, mov și negru. Este o ie tradițională autentică, cusută în întregime manual. Modelul broderiei este unul floral, vesel, fiind exploatat în special efectul de verticalitate. Acesta îi conferă o aură de clasicism și eleganță. O altă caracteristică specifică acestei ii este amplitudinea decorului, care ajunge să-i acopere aproape întreaga suprafață. Specific cămășii bărbătești sunt și mânecile lungi și strânse pe manșetă, care se încheie cu același model floral, dispus de această dată orizontal. Un element distinctiv este gulerul înflorat și decolteul care o transformă într-o ie modernă și deosebită. Este perfectă pentru serile răcoroase de vară și pentru ocaziile speciale. Produs lucrat manual, în întregime, în România.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Vino la povesti despre ia romaneasca

Descopera povestea iei traditionale romanesti si semnificatiile motivelor decorative cusute acum peste o suta de ani.