875,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Descoperă acum cel mai nou mod de a îmbina o ținută sofisticată cu una casual, o legătură între modernul zilelor noastre și tradiționalul portului românesc. “Cămașa rază de soare” este deosebită datorită simplității croiului, cât și simbolistica motivului central, soarele.

Frumusețea și simplitatea cămășii este reprezentată întocmai de respectarea croiul clasic a unei cămăși discrete din pânză topită, însă cu mâneca combinată având de la jumătatea acesteia până la manștă aspect bufant. Acest material îi conferă un aspect plăcut, lejer însă deosebit prin prezența modelului brodat cu iscusință pe pieptul și mânecile acestuia, pentru a scoate în evidență simbolul solar.

Ca și interpretare a motivelor în portul popular, simbolul solar este un motiv des brodat pe iile românești. Acesta este evidențiat sub forma razelor de soare. În esență, este un simbol ancestral, care vorbește despre divinitate, despre căldura soarelui, dătătoare de viață și generatoare de belșug, dar și despre ciclul vieții. Un motiv drag cusătoreselor din România, pentru că ilustrează însăși esența vieții.

Galbenul, culoarea solară evocă strălucirea aurului. Este o culoare de esenţă divină, regală. Se asociază tinereţii, eternităţii, clarităţii, voioşiei, căldurii şi nobleţei.

Cu alte cuvinte, putem adăuga că este genul de cămașă pe care o poți purta la birou, seara în oraș sau la orice eveniment important la care vei atrage cu siguranță toate privirile.

Descoperă în universul Flori de IE modele deosebite cu motive populare românești moderne, create și produse în România. Toate produsele marca Flori de ie sunt înregistrate și protejate cu drepturi de autor, produsele fiind unice în România dar și în lume!

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie.

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această cămașă, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

 

 

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.