1.100,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Descoperă acum un model interesant și unic al cămășii lotus. Cămașa lotus este deosebită datorită simplității croiului, materialului, cât și simbolistica motivului tradițional, lotusul. 

Frumusețea și simplitatea cămășii este reprezentată de forma diafană ce este dată de taftaua galbenă ca soarele, însă deosebită prin prezența modelului brodat cu iscusință pe mânecile acesteia cu fir de bumbac.

Ca și interpretare a simbolului, lotusul sau floarea spiritualității este asociată cu renașterea. Această simbolistică este o consecință a retragerii în apă pe timp de noapte, și apariția sa odată cu răsăritul soarelui, dimineața. Prin urmare, floarea de lotus simbolizează în esență, nașterea divină și frumusețea veșnică a creației, cât și soarele ce încălzește pământul cu puterea sa eternă. Căci dintre toate tipurile de flori, această floare mirifică se ridică grațios din pământul ud, mai frumoasă decât orice, prin perfecțiune și puritate supremă. Mai mult decât atât, lotusul este reprezentarea senină a bucuriei, armoniei, păcii, sincerității și dezvoltării spirituale. 

Întreaga țesătură pe mâini este evidențiată în diferite nuanțe precum roz electric, albastru, galben, cusută cu fir de bumbac. Rozul electric este o culoare care o face pe cea care o poartă să iubească lumea, fiind deci culoarea dragostei şi totodată cea mai romantică şi afectivă culoare. Albastrul este simbolul marcant al infinitului, al idealului divin, absolutului nemărginit și al perfecțiunii întregii existențe. Serenitatea culorii albastre denotă putere, vigoare, intensitate într-o armonie perfectă cu calmul, pacea, încrederea și prospecțimea. Galbenul este o culoare solară ce evocă strălucirea aurului. Este o culoare de esenţă divină, regală. În esență, se asociază tinereţii, eternităţii, clarităţii, voioşiei, căldurii şi nobleţei. Galbenul este o culoare benefică, stimulează și întreţine starea de vigilenţă, sporeşte capacitatea de mobilizare și concentrare a atenţiei ce predispune la comunicativitate.

Cu alte cuvinte, putem adăuga că este genul de cămașă pe care o poți purta la birou, seara în oraș sau la orice eveniment important la care vei atrage cu siguranță toate privirile.

Descoperă în universul Flori de IE modele deosebite cu motive populare românești moderne, create și produse în România. Toate produsele marca Flori de ie sunt înregistrate și protejate cu drepturi de autor, produsele fiind unice în România dar și în lume!

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie.

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această cămașă, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.