1.110,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Ia “Poarta Sărutului”, elegantă și romantică în același timp este inspirată după un model vechi de peste 90 de ani, brodată integral manual. Modelul brodat aredrept sursă de inspirație sculptura Poarta Sărutului, realizată de ConstantinBrâncuși. Astfel, ia are un model delicat, cu elemente circulare, simetrice,cusute cu fir de bumbac roșu și zeci de paiete pentru un strop de strălucire. Ornamentele sunt dispuse sub forma unui lanț care sugerează infinitul, o tematică importantă în opera artistului. Lanțuri paralele de decor geometric înfrumusețează pieptul și mânecile iei, conferind astfel modelului bogăție prinsimplitate. Mânecile au fost reinterpretate și aduse în actualitate într-o manieră modernă. Mâneci lungi, specific anilor ‘80 iei noastre delicatețe și rafinament.

Povestea acestei ii este legată de dragostea tainică a unei fete pentru cel mai frumos flăcău din sat: "Frunză verde de pelin, de la tine-i al meu chin? De treizile mă foiesc, mă gândesc, mă perpelesc. Cum să fac să fie-al meu? De soare eu m-am rugat să îmi dea lumină-n ochi, stelele am implorat să îmi dea lucire fină, frumusețe de regină, obraji rumeni de bujor, zâmbet cald fermecător. Dar nu văd să izbândesc și de-atunci mă chinuiesc. La țesut degrab m-am pus, bucurie mi-a adus. Ie faină vreau să-i fac, pânza mea să înflorească, dragostea-mi să-i povestească, la mine să se uite și cu drag să mă sărute."

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectuadoar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat Flori de ie.

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.