680,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala * E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneasca Livrare gratuita la plata online
ii romanesti Poti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Acest model de cămașă bărbătescă este inspirat după o cămașa tradițională din Banat fiind preluate parte din simbolurile unei cămeși mai vechi de 70 de ani, croiul fiind adaptat zilelor noastre pentru a putea fi purtată ușor. Motivele de inspirație tradițională au fost preluate pentru a continua povestea românescă a străbunilor noștri dar și pentru că arta țărănescă trebuie privită și înțeleasă, ca generator de semne și motive cu resurse inepuizabile de a repovesti lumea cu ajutorul broderiilor manuale. Modelul broderiei este unul vesel, fiind exploatat în special efectul de verticalitate, cusut cu fir de bumbac verde crud, precum pădurile bogate. Simbolurile ascunse cu grijă în această cămașă îi aduc purtătorului o stare de bine, protecție și bunăstare. Acesta îi conferă o aură de clasicism și eleganță. O altă caracteristică specifică acestei ii este simplitatea decorului, care se îndeamă ochiul să descopere povestea ascunsă cu drag. Se spune că dacă nu ai gânduri de mestecat, nu te apuci de cusut. 

Specific cămășii bărbătești sunt și mânecile lungi și strânse pe manșetă, care se încheie cu același model geometric, dispus de această dată orizontal. Un element distinctiv este gulerul îngust, decorat la fel ca și manșetele. Ornamentele cămășii sunt formate din mărgele mici, discrete de culoare galbenă și argintiu închis. Este perfectă pentru serile răcoroase de vară și pentru ocaziile speciale. Produs lucrat manual, în întregime, în România. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare

Vino la povesti despre ia romaneasca

Descopera povestea iei traditionale romanesti si semnificatiile motivelor decorative cusute acum peste o suta de ani.