1.710,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Ie tradițională Coarnele Berbecului - elementul cultural care inspiră moda actuală

Aceasta este o ie voioasă, mândră și cutezătoare, gata în orice moment să fie admirată și prețuită, o ie pe care o puteți purta atât la fuste cât și la pantaloni. Este cusută integral manual, cu dibăcie și migală, purtând origini oltenești vechi de peste 85 de ani. Perfectă pentru începuturile de sezon cald, dar pregătită oricând și pentru zile răcoroase, este piesa cu ajutorul căreia cu siguranță nu veți trece neobservată.

În povestirile populare, vom regăsi simbolul berbecului ca fiind un străvechi simbol al puterii, fertilităţii şi regalităţii, dar mai ales al regenerării , al impulsului naturii care reînvie necontenit.

Tinerele fecioare sperau și visau ca viitorul soț să fie cel mai puternic frumos și priceput dintre toți voinicii satului. În timp ce coseau ele meneau semnul regal, coarnele berbecului, pentru a atrage spre ele iubitul mult visat.
Bătrânii cu ochii spiritului încă deschiși, puteau vedea frumusețea creatoare din spatele acestui semn.

Creată îndeosebi pt a scoate la iveală femeia puternică și hotărâtă, ia tradițională Coarnele Berbecului îmbracă trupul cu vigoare și sufletul în culoare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.