1.500,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Ie românească "Floarea Vieții"- simbolul de unde se împlinesc visele și încep minunile

Este o ie românească cusută integral manual, inspirată după un model vechi de peste 80 de ani, un model unic, modern și special, care transpune motive tradiționale vechi, specifice zonei Oltenia. 

Simbolul armoniei, "Floarea Vietii" este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate. Perfecțiunea formei și a proporțiilor au facut ca acest simbol să fie numit și “limbajul liniștii” sau “limbajul luminii”. Simbol cu străveche valoare spirituală ce înfățisează formele fundamentale ale spațiului și timpului, Floarea Vieții reprezintă expresia vizuală a forței vieții, a energiei pure, a legăturilor armonioase dintre toate formele de viață, a faptului că totul este interconectat și creat perfect. 

Floarea Vieții este simbolul care m-a învătat, m-a indrumat, m-a așezat să traiesc în universul infinit al inimii, acolo unde dacă vrei poți, dacă îți doresti primești și dacă visezi, materializezi.

Floarea Vieții m-a sprijinit în îndeplinirea dorințelor și mi-a aratat că EU pot materializa, crea, înfăptui.

M-a învățat să nu mă abat de la drumul meu și să cred in mine.

Mi-a aratat că pot asimila și integra perfect totul dacă fac ceea ce simt, ceea ce mă îndeamna inima.

Mi-a dat forță, mi-a dat culoare, aripi, rost și bucurii. Mi-a deschis drumuri minunate din cărări nebanuite și mi-a scos în cale oameni magnifici și experiențe frumoase. M-a înțeles și m-a facut să înteleg cât de frumos poți trăi în armonie și în gânduri pozitive.

Foarte des întâlnite pe iile românești sunt motivele inspirate de natură. Florile colorate sunt simbol al prosperității si al prospețimii și sunt purtate cu drag atât de fetele din sat, cât și de femeile mature, mame sau bunici.

Formele inedite de expresie și realizarea artistică o definesc ca o creație bogată, de o profundă autenticitate și de un remarcabil efect estetic. Un model realizat în întregime manual, în România.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 


 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.