1.710,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Ie românească "Flori de Flutur"- simbolul libertății și al zborului către frumosul etern

Ia românească "Flori de Flutur" este un model nou, inspirat după o ie tradițională veche de peste 80 de ani din zona Arges. Este cusută în întregime manual, cu migală și pasiune, cu fir delicat verde crud, de culoarea firului de iarbă, violet aprins, de liliac, roșu energic și albastrul ca cerul de primăvară. Cu o broderie bogată atât pe mâneci, cât și pe piept, cămașa cu fluturi te va purta cu mândrie în zori de zi sau în amurguri târzii de noapte și îți va conduce spiritul către libertate și orizonturi colorate. Mâneca clopot îți va permite lejeritate și complexitate în același timp- alege să te simți liberă ca un stol de fluturi, purtând cămașa noastră tradițional românească atât la ocazii deosebite, dar și în timpul rutinei de zi cu zi.

Fluturii broderiei, deși foarte fragili, simbolizează profunzimea și puterea vieții. Fluturii sunt frumoși și au mister, simbolism și semnificație aparte și sunt o metaforă care reprezintă renașterea spirituală, transformarea, schimbarea, speranța și viața. Viața magnifică, dar scurtă, a fluturelui oglindește îndeaproape procesul de transformare spirituală și servește pentru a ne aminti că viața este scurtă, dar merită trăită din plin.

Formele inedite de expresie și realizarea artistică o definesc ca o creație bogată, de o profundă autenticitate și de un remarcabil efect estetic. Un model realizat în întregime manual, în România.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.