730,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala * E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneasca Livrare gratuita la plata online
ii romanesti Poti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

O ie cu mânecă lungă, brodată manual cu flori și frunze colorate și stilizate în culori vesele, acompaniate de mici paiete aurii. Pe pieptul iei, trei șiruri de flori cu frunze stilizate, cusute cu fir de bumbac roșu, verde, galben și albastru formează un decor natural, fiind delimitate prin mici paiete ce îi conferă iei o notă de eleganță și rafinament. Broderia, deși are un model destul de amplu, este delicată și veselă. Mânecile lungi au brodate același motiv al florilor, reluând decorul central – într-un șir de flori delimitate de paiete aurii. Marginea mânecilor este de asemenea brodată cu un rând de decor floral stilizat și vesel colorat. Decolteul rotund este accesorizat cu paiete aurii, conferindu-i iei un aspect festiv. Acest model de ie este unul special, realizat în întregime manual, marca Flori de ie.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare

Vino la povesti despre ia romaneasca

Descopera povestea iei traditionale romanesti si semnificatiile motivelor decorative cusute acum peste o suta de ani.