1.410,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Ie româneascaă "Sorii Jupânesei"-  un simbol străvechi care semnifică eternitatea și trecerea timpului, un semn universal al vieţii, al perenităţii și al energiei.   

Sorii Jupânesei este o ie românească cusută integral manual, exact așa cum faceau și femeile noastre acum 70-80 de ani. Un model nou, modern, care transpune motive tradiționale vechi, specifice zonei Bucovinene. Ia cusută manual, cu fir de bumbac, reflectă un trio de culori puternice, verdele simbolizând prospețime și vitalitate, negrul amplificând încrederea și durabilitatea, iar auriul paietelor oferindu-i un iz de măreție, căldură și pasiune. Cele trei culori ale iei originale se consideră că simbolizeaza amintirile, gândurile de iubire și suvenirele, adică lucrurile care alină inimile celor care iubesc pătimaș

Este o ie fină, dar deosebită, principalele motive sunt geometrice iar rombul și triunghiul sunt cele doua elemente de bază, care alcătuiesc decorul prețios de pe mâneci, dar și de pe piept. 

Formele inedite de expresie și realizarea artistică o definesc ca o creație bogată, de o profundă autenticitate și de un remarcabil efect estetic. Un model realizat în întregime manual, în România.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.