1.750,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

De o mare eleganță, prin amploarea croiului și a decorului bogat, această ie inspirată după un model autentic vechi de peste 100 de ani de proveniență din zona Gorjului, o piesă extrem de rară și greu de realizat.  Este cusută în întregime manual, cu migală și pasiune în realizarea ei folosindu-se peste 1000 de mărgele cu o paletă de culori care variază de la albastrul de peruzea, până la verdele smarald și galbenul soarelui. Culorile sunt pastelate și ne aduc aminte de basmele românești de odinioară. Modelul iei este unul foarte bogat, broderia aflându-se atât pe partea centrală a iei, spate, cât și pe mânecile și spatele acesteia. Șirurile verticale ce încadrează elementele principale sunt reprezenatate de simboluri florare.  Broderia somptuoasă a iei denotă eleganță și rafinament specific aristocrației românești de la sfârșitul secolului al XIX-lea.  Mâneca iiei este largă, repetă acelaș motiv central; decolteul iiei este perfect pentru a sublinia feminătatea.

Produsul este fabricat în România în altelierul Flori de ie, pânza este de grosime medie pentru a putea susțime bogăția broderiei, modelul iei a fost cusut în întregime manual cu fir de bumbac (testat înainte pentru a nu se deteriora culorile), păstrează cromatica și croiul modelului original asigurând astfel continuarea tradițiilor românești.  Exercițiul nostru vizual pleacă de la timpul mărturisirilor și recompune dialogul dintre Pământ și Cer înconjurat de iubire. 


Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.