Logo
LIVRARE GRATUITĂ

Oriunde în țară la plata cu cardul

Mail
SUPORT CLIENȚI

0787 611 586 / 0725 747 708

Phone
RETUR PRODUSE

Retur simplu în 14 zile

Phone
100% CUMPĂRĂTURI SIGURE

Garantăm siguranța informațiilor

1.750,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala * E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneasca Livrare gratuita la plata online
ii romanesti Poti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

De o mare eleganță, prin amploarea croiului și a decorului bogat, această ie inspirată după un model autentic vechi de peste 100 de ani de proveniență din zona Gorjului, o piesă extrem de rară și greu de realizat.  Este cusută în întregime manual, cu migală și pasiune în realizarea ei folosindu-se peste 1000 de mărgele cu o paletă de culori care variază de la albastrul de peruzea, până la verdele smarald și galbenul soarelui. Culorile sunt pastelate și ne aduc aminte de basmele românești de odinioară. Modelul iei este unul foarte bogat, broderia aflându-se atât pe partea centrală a iei, spate, cât și pe mânecile și spatele acesteia. Șirurile verticale ce încadrează elementele principale sunt reprezenatate de simboluri florare.  Broderia somptuoasă a iei denotă eleganță și rafinament specific aristocrației românești de la sfârșitul secolului al XIX-lea.  Mâneca iiei este largă, repetă acelaș motiv central; decolteul iiei este perfect pentru a sublinia feminătatea.

Produsul este fabricat în România în altelierul Flori de ie, pânza este de grosime medie pentru a putea susțime bogăția broderiei, modelul iei a fost cusut în întregime manual cu fir de bumbac (testat înainte pentru a nu se deteriora culorile), păstrează cromatica și croiul modelului original asigurând astfel continuarea tradițiilor românești.  Exercițiul nostru vizual pleacă de la timpul mărturisirilor și recompune dialogul dintre Pământ și Cer înconjurat de iubire. 


Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Vino la povesti despre ia romaneasca

Descopera povestea iei traditionale romanesti si semnificatiile motivelor decorative cusute acum peste o suta de ani.