1.470,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

O ie românească delicată, brodată în întregime manual după un model vechi de peste 90 de ani, potrivită pentru o ținută casual romantică sau chiar pentru o zi de sărbătoare importantă. Ia este un produs nou, din pânză albă din pânză topită, care preia integral motivele tradiționale românești. Broderia bogată este cusută manual cu fir de mătase și paiete mici, aurii dispuse pe întreg modelul astfel încât prin luminozitatea și delicatețea modelului pune în valoare frumusețea femeii ce o poartă. Modelul este unul geometric, accentuat de paiete și format din romburi, triunghiuri și cercuri. Pe partea din față a iei, modelul prezintă un șir de flori mici, aurii, dispus în formă șerpuită și delimitat de triunghiuri. Mâneca lungă reia același model plin, geometric. Ia are decolteu rotund, la baza gâtului, îmbogățit cu paiete. Se spune că aceasta ie a fost cusută de mama unei fete care era frumoasă precum Ileana Cosnânzeana din dorința de a evidenția frumusețea fetei și de a o păzi de deochi și de a îi aduce armonie în viață.

,,Ileana Cosânzeana, frumoasă ie îți îmbracă umerii dalbi și goi! Soarele ce-l porți brodat la mână te apără de descântec și deochi, îți aduce zâmbetul în priviri și îți luminează drumul în orișicare zi. Feri-te-ar de vorbe rele, de gânduri necurate și de priviri încruntate. Fie-ți viața dar nesfârșit, înmiresmată ca un tei înflorit și bogată ca un cufăr de nestemate, așa cum îți joacă în ochi toate. Fir cusut cu drag și dor,de noroc aducător și de viață dătător. Spre o nouă zi te poartă, zi lumină până-n seară, când pui ia-n cui, și iară, aștepță un alt răsărit, veșmântul să-l îmbraci înnoit."

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.