Logo
LIVRARE GRATUITĂ

Oriunde în țară la plata cu cardul

Mail
SUPORT CLIENȚI

0787 611 586 / 0725 747 708

Phone
RETUR PRODUSE

Retur simplu în 14 zile

Phone
100% CUMPĂRĂTURI SIGURE

Garantăm siguranța informațiilor

1.230,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala * E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneasca Livrare gratuita la plata online
ii romanesti Poti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Această ie este un model nou, original, inspirat din portul tradițional românesc din zona Gorj. De-a lungul timpului, modelele vestimentare au reflectat, de fapt, istoria, modul de a trăi și gândi al comunităților care le-au creat. Modelul folosit în ia noastră, oglindește maniera proprie, particulară a femeii a care a cusut modelul original acum mai bine de 80 de ani și reprezintă raportatea ei la identitatea etnoculturală. Cu o broderie amplă, cusută cu fir de bumbac grena, roșu, galben, verde, albastru și negru, ia "Cornută" reprezintă un produs autentic, având un design aparte, cu totul special. Modelul decorativ folosit  este unul floral, geometrizat. Motivul central se regăsește și pe mâneci, decorate orizontal cu un șir de romburi, acest lucru oferindu-i iei un aspect simetric și elegant. Elementele care o individualizează sunt mânecile foarte lungi și strânse pe manșetă, utilizarea preponderentă a firului galben și un geometrism riguros al motivelor decorative (spirale, romburi, X-uri). Numele iei provine de la floarea "cornută", o plantă specifică zonei Gorjului și a fost cusut de către o femeie mândră și foarte frumoasă care a dorit să arate întregii comunități cât de pricepută era și astfel a creat un acest model unic ca un simbol de recunoștere a personalității. Simbolurile cusute și ascunse cu grijă au menirea de a proteja purtatoarea de spiritele rele, de farmece, de soarta rea și de a scoate în evidență frumusețea femeii care o poartă.

Acest produs deosebit este cu siguranță unul care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, un produs exclusiv potrivit pentru orice ocazie specială. Ia este realizată în întregime manual, în România.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare

Vino la povesti despre ia romaneasca

Descopera povestea iei traditionale romanesti si semnificatiile motivelor decorative cusute acum peste o suta de ani.