Logo
LIVRARE GRATUITĂ

Oriunde în țară la plata cu cardul

Mail
SUPORT CLIENȚI

0787 611 586 / 0725 747 708

Phone
RETUR PRODUSE

Retur simplu în 14 zile

Phone
100% CUMPĂRĂTURI SIGURE

Garantăm siguranța informațiilor

1.090,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala * E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneasca Livrare gratuita la plata online
ii romanesti Poti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Această ie românească cu mânecă lungă este un model nou, modern, care transpune pe pânza albă motive tradiționale vechi românești. Modelul original a fost cusut manual pe pânză țesută în casă, acum mai bine de 70 de ani. Ia este cusută cu fir de bumbac verde și roșu. Pe partea din față, centrală, a iei, se regăsesc mici romburi și flori stilizate, încadrate în pătrate. Mânecile iei au o broderie amplă, ce reiau același motiv central, iar în zona încheieturii este brodat același model, însă într-o linie orizontală. Pe partea de sus a mânecii apare un model geometric, reprezentat de romburi de diferite mărimi, cusut cu bumbac roșu, așezat de asemenea într-o linie orizontală. Decolteul iei este larg și lejer, dar se poate încheia cu ajutorul celor doi ciucuri verzi și delicați. Aceasta ie a fost cusută de o tânără într-o iarnă cu nămeți de zăpadă foarte mari, cu dorul de primăvară. A țesut povestea iernii și a cîntat povestea primăverii, descântând firul de bumbac, astfel: vuiet lung și suierat prin copaci, netulburat , fuge și alergă-ntruna. Suflu înghețat tot poartă, inimioara mi-o-nspăimântă și aștept înfrigurată gerul iernii să se ducă. Primăvară, primăvară, unde ești cu al tău soare, crengile să le-nverzești și printre flori să te răsfeți? Frigu-i rău și rece tare, nu știu un" să mă feresc, stau în casă și tot țes, aduc stop de cald pe pânză, sufletul să-mi veselească și de vară să-mi vorbescă. 

Ia este un model deosebit, ce poate fi purtată atât la ținutele casual, cât și la cele elegante. Este cusută în întregime manual, în România.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare

Vino la povesti despre ia romaneasca

Descopera povestea iei traditionale romanesti si semnificatiile motivelor decorative cusute acum peste o suta de ani.