850,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

O ie cu mânecă lungă, perfectă pentru o primăvară frumoasă, vesel colorată și brodată manual în întregime cu flori stilizate și modele geometrice. Decorul de pe piept este bogat, format din șiruri de flori cusute cu fir de verde deschis. În simbolistica tradițională verdele folosit pe iile strabunelor noastre reprezenta câmpiile bogate și întinse și cel mai probabil se ocupau cu aceasta îndeletnicire. Spre deosebire de iile tradiționale românești culese din regiunile montane, iile purtate în zonele de câmpie au ca și elemente predominante, elemente de tip agrar, legate de recoltă (spicul de grâu, porumbul sau elemente florale). Broderia manuală se repetă și pe mânecile delicate - pe umeri, șirurile de flori sunt înscrise în pătrate mari. Paietele mici, aurii, presărate din loc in loc, fac ca acest articol vestimentar să fie potrivit atât unei ținute casual, cât și unei ținute speciale, dedicată unui eveniment deosebit. Modelul brodat este inspirat din motivele populare românești și este transpus pe pânza albă într-o manieră modernă.

Atunci când cumpărați un produs lucrat manual trebuie să știți că simbolurile folosite nu sunt simple desene cusute pe pânză, ci adevărate simboluri magice, menite să îi poarte noroc celei care urmează să îmbrace ia, să o apere de ghinion și de rău. Mesajele cusute din această ie aduc protecție și stimulează sporul casei. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.