1.080,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Această ie românească este un model nou, inspirat după o ie veche de peste 80 de ani. Este cusută în întregime manual, cu migală și pasiune, cu fir de bumbac sau cu fir de mătase pentru prețiozitate de culoarea boabei de muștar, împletit armonios cu verdele cristalin, o combinație de culori ce te va scoate din anonimat. Modelul iei este unul amplu, broderia aflându-se atât pe partea centrală a iei, cât și pe mânecile acesteia. Șirurile verticale și orizontale de camelii de pe altița iei însemnează lemnul cu dalta, cuțitul sau horjul, asemeni împunsăturilor acului pe suprafața țesăturii de bumbac, asemeni grădinilor brodate pe pielea cojoacelor și pieptarelor din Transilvania. Atributele feminității sunt dezvăluite printr-o imagine creată din semnele sinuoase ale cercului, forma rotundă fiind cea care crează armătura croielii și decorației. Mâneca iei este largă, repetă același motiv central, și se termină cu un volan elegant. Decolteul iei este perfect pentru a sublinia feminitatea și se poate încheia cu ajutorul a doi ciucuri delicați. Produsul este fabricat în România     în atelierul Flori de ie și păstrează cromatica și croiul modelului original. Exercițiul nostru vizual pleacă de la timpul mărturisirilor și recompune dialogul dintre Pământ și Cer înconjurat de iubire.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 30 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie.

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povesti despre ia romaneasca

Descopera povestea iei traditionale romanesti si semnificatiile motivelor decorative cusute acum peste o suta de ani.