1.140,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Această ie românească este un model nou, inspirat după o ie veche de peste 90 de ani. Este cusută în întregime manual, cu migală și pasiune, cu fir de bumbac de diferite culori, predominând culorile aprinse precum: verde, roșu, galben, îmbinate armonios cu culorile calde, precum rozul prăfuit. 

Modelul iei este unul amplu, broderia aflându-se atât pe partea centrală a iei, cât și pe mânecile acesteia. Șirurile verticale și orizontale se îmbină armonios în diferite forme geometrice, precum rombul sau triunghiul,  cu motive florale. Pe altița iei, motivul de pe piept se repetă aducând în prim plan pasiunile strămoșilor noștri și întărind încă o dată pasiunea pentru natural și originalitate, reflectând asupra mesajelor însemnate în lemn cu dalta, cuțitul sau horjul, asemeni împunsăturilor acului pe suprafața țesăturii de bumbac. O mantie protectoare pentru gândurile rele, invidie și gelozie. Atributele feminității sunt dezvăluite printr-o imagine creată din formele geometrice încadrate măiastru sub forma florală, ducând cu gândul către puritatea florii de lotus și mirosul magnific al câmpului plin de flori.  Mâneca iei este largă, repetă același motiv central, și se termină cu un rând de ,,piciorușe" brodate cu acul. Decolteul iei este perfect pentru a sublinia feminitatea și se poate încheia cu ajutorul a doi ciucuri delicați din bumbac, de culoare albă. Produsul este fabricat în România în altelierul Flori de ie și păstrează cromatica și croiul modelului original. Fiecare produs este unicat, firul de bumbac este testat înainte de a fi cusut pe pânză pentru a ne asigura că la spălare calitatea iei nu se deteriorează. Exercițiul nostru vizual pleacă de la timpul mărturisirilor și recompune dialogul dintre Pământ și Cer, înconjurat de iubire și reprezintă manifestul nostru către genarțiile viitoare. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 30 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povesti despre ia romaneasca

Descopera povestea iei traditionale romanesti si semnificatiile motivelor decorative cusute acum peste o suta de ani.