1.050,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Ie cu mânecă lungă, brodată manual, cu modele inspirate din tradiția populară românească. Combinația de alb și negru este una clasică, dar de efect. Micile paiete aurii așezate pe partea din față a iei, cât și pe mâneci, îi conferă acesteia un aer de eleganță. Ia se potrivește indiferent de ținuta pe care alegi să o porți - casual sau sofisticată, cu fustă scurtă, croită clasic, sau cu pantalon negru, office. Ia este brodată cu elemente naturale și geometrice stilizate, dispuse în șiruri paralele pe piept și mâneci. Motivele geometrice sunt considerate încă din cele mai vechi timpuri simboluri ce readuc la esență adevărurile cele mai complexe.  Vârfurile rombului reprezintă interpretativ extremitățile crucii, iar frecvența generată de acest simbol este în rezonanță cu frumosul și norocul. Croiul respectă tiparul tradiției specifice zonei Muntenia. Decolteul este unul larg, ce se poate încheia cu ajutorul ciucurilor albi și delicați. Articolul vestimentar este realizat în întregime manual, brodat cu grijă și pasiune.  

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.