1.350,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala * E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneasca Livrare gratuita la plata online
ii romanesti Poti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Această ie românească este un model nou, inspirat după o ie tradițională veche de peste 80 de ani. Este cusută în întregime manual, cu migală și pasiune, cu fir delicat de culoarea cerului albastru și a roșului pasional. Cu o broderie bogată atât pe mâneci, cât și pe piept, ia a fost împodobită atent cu mărgeluțe aurii și încheiată la mâneci cu o manșetă micuță, conferindu-i un aer de eleganță feminină. Povestea acestei ii este strâns legată de originile fetei care a lucrat-o și care se spune că era fiica unui agricultor și proprietar de livezi, ea însăși frumoasă ca o floare și pețită de mulți tineri din sat. Atributele feminității sunt dezvăluite printr-o imagine creată din semnele geometrice brodate pe ie, pătratul și triunghiul fiind formele predominante întâlnite. Decolteul iei este perfect pentru a sublinia feminitatea și se poate închieia cu ajutorul a doi ciucuri delicați, de culoare albă. Produsul este fabricat în România în altelierul Flori de ie și păstrează cromatica și croiul modelului original. Exercițiul nostru vizual pleacă de la timpul mărturisirilor și recompune dialogul dintre Pământ și Cer, înconjurat de iubire. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 30 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare

Vino la povesti despre ia romaneasca

Descopera povestea iei traditionale romanesti si semnificatiile motivelor decorative cusute acum peste o suta de ani.