980,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Un model de ie nou și inedit, adaptabil oricărei ținute. Combinația de alb, negru și roșu este una clasică, ce pune în valoare orice siluetă. Ia este realizată în întregime manual, cu broderii bogate, iar motivele cusute cu migală pe pânza delicată sunt inspirate din tradiția populară. Decorul este unul vegetal, alcătuit din frunze și flori stilizate, cu o dispunere ce imită nervurile unei frunze. Flori stilizate, cusute cu fir de bumbac negru, înfrumusețează broderia de pe pieptul iei, iar frunzele mici sunt puse în valoare de accentele de mătase albă. Broderia de pe mânecile lungi și evazate este amplă, bogată - decorul este dens, dar, în același timp, rafinat. Ornamentele de pe mâneci, cusute cu fir de bumbac roșu, înveselesc ia. Un articol vestimentar elegant, care face cinste garderobei tale moderne.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.