995,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

O ie cu mânecă lungă, înflorată și colorată. Modelul provine din zona Oltului și a fost adaptat pentru o ținută modernă. Ia este realizată și brodată în întregime manual. Pe piept sunt brodate două șiruri paralele de flori colorate. Pânza fină, de culoare albă, este înfrumusețată cu trandafiri stilizați și flori de câmp minimaliste. Broderia este amplă, dar delicată. Florile sunt brodate cu fir de bumbac de toate culorile: galben, portocaliu deschis, roz, roșu închis, albastru, mov, iar tulpinile florilor sunt cusute cu fir de bumbac verde crud. Modelul floral este reluat pe mâneca scurtă, în două rânduri orizontale, paralele. Marginea mânecii este brodată cu un rând de flori stilizate, vesel colorate. Ia are decolteu rotund, la baza gâtului, brodat cu o bentiță cu model șerpuit, în nuanțe de verde și roz. O ie cu model vesel, colorată și potrivită pentru o ținută de zi. Un model special, realizat în întregime manual.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.