1.250,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Un model nou, inspirat din motivele tradiționale oltenești, adaptat pentru o garderobă modernă și sofisticată. Ia este cusută în întregime manual, iar modelul este adaptat într-o manieră modernă. Ia are decolteul cusut cu fir de bumbac albastru și este realizată din pânză albă, delicată. Decorațiunile sunt florale - flori brodate cu fir bej, maro, galben, albastru și negru, dispuse pe tulpini accesorizate cu trei frunze verzi (trei este un simbol important și des folosit în tradiția populară românească, având semnificație mistică). Două șiruri verticale de flori sunt brodate pe partea din față a iei, acestea fiind despărțite la mijloc de un rând de decor cusut cu fir alb, de mătase. Acesta este format din flori stilizate, albe și delicate, încadrate de linii verticale și orizontale. Mânecile lungi, evazate, repetă modelul floral, în șiruri paralele în zona umerilor, respectiv șiruri verticale pe mâneci, și conferă întregii ii aspectul unei păsări în zbor. Produs cusut manual.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.