1.270,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Această ie cu mânecă lungă este o creație modernă, bazată pe un model vechi, originar din zona Argeșului. Pânza neagră este bogat brodată în întregime manual, rezultând un produs unicat și elegant. Modelul geometric al iei este simplu, dar de efect, datorită paietelor aurii, strălucitoare. Partea din față a iei este brodată pe laterale cu două șiruri de romburi formate din paiete și delimitate de o cusătura fină, realizată cu fir de bumbac roșu închis. Pe piept sunt brodați doi trifoi cu patru foi stilizați, formați din romburi aurii. Umerii iei au o broderie plină, amplă, formată din rânduri de romburi cu paiete. Mâneca lungă se încheie cu o bentiță delicată, brodată cu un rând de romburi. Spatele bluzei reia și el modelul rombului. Ia are anchior lejer, delimitat de un rând de model roșu închis și o bentiță cusută cu fir de aceeași culoare și paiete aurii. Linia gâtului se continuă cu o broderie fină, dantelată. Vorbele din bătrâni spun că modelul rombului sau al trifoiului cu patru foi era folosit în special de către fetele care își doreau să aibe noroc în dragoste, să se căsătorească chiar sau de către fetele care sufereau din dragoste pentru a li se alina dorul de bărbatul iubit. Protectoare în dragoste, ia Sânziana este un produs nou și modern, realizat în întregime manual, care va atrage cu siguranță toate privirile, iar în ochii bărbatului iubit vei stralucii asemeni unui Soare! 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 30 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie.

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.