850,00 Lei

Opţiuni disponibile

Cantitate

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 100
ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Un model nou, o ie vesel colorată, brodată manual cu spice de grâu, dar și cu flori stilizate. Modelul reproduce, în decor minimalist, un câmp de flori înmiresmat. Spicul de grâu este un motiv tradițional românesc, simbolul belșugului și al bunăstării. Spicele sunt cusute cu fir de bumbac de un galben aprins, solar, dar și cu fir de mătase albă. Florile sunt brodate cu fire de bumbac roz, în diferite nuanțe, iar tulpinile și frunzele stilizate sunt de culoare verde. Ia are mânecă lungă și evazată, cu același model. Decolteul larg, în anchior, completat cu ciucuri albi și delicați, este cusut la margini cu fir de bumbac verde închis. Un articol vestimentar în culori vii, cu un aer tineresc și vesel, potrivit pentru o vară toridă. Ia este cusută în întregime manual, în România.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.