695,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala * E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneasca Livrare gratuita la plata online
ii romanesti Poti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Această ie vesel colorată, cu decorațiuni în nuanțe de roz și mov, este brodată manual cu spice de grâu și flori stilizate. O ie de vară, al cărei decor reproduce un câmp de flori parfumat. Spicul de grâu este un motiv tradițional românesc, fiind considerat simbol al bogăției. Spicele de grâu sunt cusute cu fir de bumbac de un roz aprins, dar și cu fir de mătase albă, care este folosită și pentru delimitarea modelului, pe umeri. Florile sunt brodate cu fire de bumbac roz deschis și mov, iar tulpinile și frunzele stilizate sunt de culoare verde deschis. Mâneca scurtă are o broderie similară, formată din trei rânduri paralele de model cu spice de grâu și flori stilizate. Decolteul larg, în anchior, este cusut pe margini cu fir de bumbac verde deschis și se poate strânge delicat cu ajutorul ciucurilor albi. Un articol vestimentar realizat manual, ideal pentru zilele călduroase de vară. Această ie te va binedispune și îți va pune în valoare ținuta!

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare

Vino la povesti despre ia romaneasca

Descopera povestea iei traditionale romanesti si semnificatiile motivelor decorative cusute acum peste o suta de ani.