710,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

O ie cu mânecă scurtă, ideală mai ales pentru sezonul cald,cu o combinație clasică de alb și bej, ce îți va accentua stilul vestimentar. Deși ia este un produs nou și modern, ea a fost brodată cu mare drag și pasiune pentru tradiționalul românesc. Motivul principal – trifoiul cu patru foi, a fost stilizat și adaptat pentru un articol vestimentar actual. În tradiția populară românească, trifoiul este un simbol al norocului. Ia denotă eleganță, și poate fi ușor adaptată unei ținute casual sau office. Croiala lejeră, însoțită de un decolteu larg, ce se poate încheia cu ciucuri albi, este bogat decorată cu același model, atât în partea din față a iei, cât și pe mânecile acesteia. Ia este realizată în întregime manual, cu fir negru pe pânză albă. Despre femeia care a cusut modelul original se spune că era o adevărată doamnă, educată și cu mult bun gust ,,umblată " la oraș, de unde a adus cu ea în comuna unde locuia tendințe noi, combinația de simboluri folosită având o simbolisitică legată de împlinire spirituală dar și materială. Povestea acestei ii ne-a adus cu sine și mesajul celei care a cusut-o: ,,fir țesut cu drag și dor, de noroc aducător și de viață dătător. Spre o nouă zi te poartă, zi lumină până-n seară, cănd pui ia-n cui și, iară, aștepți un alt răsărit, veșmântul să-l îmbraci înnoit. Fie-ți viața dar nesfârșit, înmiresmată ca un tei înflorit și bogată ca un cufur plin cu nestemate, așa cum îți joacă în ochi toate."


Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.