1.200,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Această ie este un model nou, inspirat însă din cămașa femeiască tradițională din zona Sibiului. Ia este una aparte, o adevărată emblemă pentru cei din această zonă etnografică, fiind de o eleganță cu totul deosebită. Decorul este unul clasic, dar totodată elegant și special, în culori de alb și roșu. Pieptul iei este decorat cu două șiruri de linii verticale, numite ciocănele, între care sunt cusute mai multe șire cu frunze și flori. Același motiv central se repetă și de-a lungul mânecilor, creându-se astfel o simetrie și un echilibru perfect. O caracteristică deosebită este dată de ciocănelele așezate orizontal pe mâneci, detaliu care o transformă într-o ie cu totul aparte. Mânecile sunt largi și se termină cu un volănaș alb, foarte delicat. Decolteul este deasemenea larg și se poate încheia foarte ușor cu ajutorul celor doi ciucuri discreți, de culoare albă. Frumusețea și eleganța acestei ii va stârni cu siguranță admirația celor din jur și te va scoate în evidență oriunde o vei purta! Este cusută în întregime manual, cu drag, în România. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.