870,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Ia “Furnicuța”esteo ie românească cusută integral manual în atelierul nostru. Un model unic,modern și special, care transpune motive tradiționale vechi. Ia respectăcroiul tradițional, fiind formată din 4 foi de pânză topită de culoare albă,  guleruliei “Furnicuța” are o deschizătură “guriță” (cum i se spune în popor), iarmânecile și pieptul sunt bogat ornate cu motive tradiționale românești.

Iaeste cusută în întregime manual, pe bumbac alb, cu fir de bumbac roz pudrat șifir de mătase alb. Furnica, motivul tradițional central este pus în evidență încea mai mare parte pe pânza imaculată a bumbacului. Umilă și harnică,furnica este un simbol universal al hărniciei și organizării. Comunitateafurnicilor din mușuroi poate fi considerată atât un microcosmos uman și lumeasa, cât și o lecție despre puterea izvorâtă din acțiunea comună, putereacooperației. Furnica era connsiderată o insectă sfântă, o adevăratăcreatură a profeției, simbol al disciplinei și puterii de muncă. Acestlucru ne indică faptul că aceste virtuți se vor oglindii și în frumoasapurtătoare.

Culoareapreponderentă ce pune în evidență întreaga țesătură este roz pudrat. În esență,rozul este o culoare care îl face pe cel care îl poartă să iubeascălumea, fiind deci culoarea dragostei şi totodată cea mai romantică şi afectivăculoare. Totodată, are rolul de a calma şi de a îmbuna sentimentele. Pe de altă parte, albulse asociază vieții diurne, luminii, divinității, revelației, purității,frumuseții fără de seamăn și gingășiei.

Fiecareie își are propria personalitate nascută din povești magice înconjurate deiubirea și credința vremurilor de demult. Produsele noastre sunt unicat,originale la fel ca acum 80 de ani, întrucât formeleinedite de expresie și realizare artistică o definesc ca o creație bogată, de oprofundă autenticitate și de un remarcabil efect estetic. Un model realizat înîntregime manual, în România.

 

Mărimidisponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă încel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori deie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Maimulte povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Avândîn vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poateajunge până la 6 săptămâni.

 

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.