1.320,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Aceasta este o ie deosebită, cu un model unic și special, inspirată după un model de ie vechi de peste 80 de ani. Ia este cusută în întregime manual, pe bumbac alb, cu fir de bumbac negru și mici mărgele, în diverse culori: roșu, verde, albastru, portocaliu, roșu și auriu. Mărgele sunt dispuse astfel încât să formeze modele geometrice, romburi și pătrate. Rombul este simbolul echilibrului, ce îți conferă o stare de bine, iar cu ajutorul bumbacului negru sunt brodate forme de stele stilizate și cum fiecare ie are o poveste și povestea acestei ii este deosebit de frumoasă. Se spune că fata care a cusut modelul original al acestei ii suferea din dragoste și pentru că își dorea cu disperare să se întoarcă iubitul la ea în timp ce broda, a brodat și ascuns și descântecul de împăcare, de unire care suna așa: 

Eu întorc ulcica/ Și ulcica întoarce vatra/ Și vatra întoarce soba/ Și soba întoarce grinzile cu horna/ Și grinzile întorc podelele/ Leanțurile și șindrilele/ Șindrilele întorc crâgurile/ Și crângurile întorc pe Sfântul Spiridon/ Și pe Maica Domnului/ Să întoarcă inimile celor împricinați/ Unul asupra altuia/ Cu cugetele/ Și cu dragostea/ Să se împăciuiască.

Povestea noastră continuă și astăzi ducând mai departe mesajul fetei ce suferea din dragoste și mai mult decât atât oferind protecție în dragoste. Produsele noastre sunt unicat, originale la fel ca acum 80 de ani, lucrate în întregime manual în România, în atelierul Flori de ie.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Toate produsele FLORI DE IE sunt manufacturate pe comandă, de aceea se poate face doar schimb de mărime sau schimb cu alt produs disponibil pe stoc. Nu se poate face RETUR. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect, să acordați o atenție deosebită atunci când trimiteți măsurile și să apelați cu încredere la echipa noastră în caz de nevoie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.