820,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Rochie albă cu pliuri - definește cultura românească.

Rochia este nelipsită din garderoba unei femei însă această rochie păstrează accentele folclorice de o asemenea încărcătură emoțională.
Cu toții iubim portul popular mai ales că simbolurile tradiționale specifice fiecărei zone înfrumusețează începând de la ținute și până la casele oamenilor.
Sunt momentele în care emoția față de cultura românească ne încearcă pe toți, în special pe cei plecați peste hotare. Sunt momentele care ne amintesc mereu unde ne este sufletul.
Ținutele unicate vor fi mereu în trend așa că reinterpretarea lor aduce astăzi, idei originale și inedite în același timp.
Această rochia cu pliuri subliniază frumusețea feminină și transmite eleganță și rafinament.
Mai mult, se pliază foarte ușor pe diferite stiluri vestimentare pentru diferite ocazii.

De la sărbători la un dress code rafinat.

Dacă crezi cumva că inserțiile tradiționale pot fi purtate doar în cadrul evenimentelor de sărbătoare, ei bine te-ai înșelat.
Să adăugăm că tot mai multe mirese aleg, cel puțin pentru pentru prezentarea la Starea Civilă, rochii inspirate din portul tradițional dacă nu cumva chiar costume tradiționale?
Această rochie este perfectă în perioada sărbătorilor, pentru participarea la botezuri sau nunți sau chiar evenimente publice.
Această rochie albă cu pliuri este însă adaptată croielilor moderne ceea ce o aduce în preferințe și atunci când vorbim de întâlniri, ședințe sau activități la birou.
Alături de un look unic și o poșetă chic te va aduce imediat în lumea modernă sau a dress codurilor femeilor de afaceri.
De culoare albă și cu inserții în culori atent alese, lalele și motivele tradiționale sunt așezate într-un mod aparte, estetic.
Mânecile trei sfert îți permit să adaugi bijuterii însă încearcă să vii cu nuanțe asemănătoare celor din rochie. Nu exagera cu accesoriile pentru a nu încărca vizual.

Rochie albă cu pliuri.

Rochia cu pliuri este disponibilă în mărimi precum S, M și L. Pentru realizarea altor mărimi cum sunt XS, XL sau XXL este necesară o precomandă.
Calitățile fibrelor de vâscoză din care sunt realizate produsele noastre sunt incontestabile:

  1. Textura este confortabilă asigurând permeabilitatea aerului,
  2. Imită cel mai bine țesăturile naturale precum: in, mătase și bumbac,
  3. Sunt hipoalergenice,
  4. Sunt ușor de îngrijit și de spălat,
  5. Sunt rezistente în timp,
  6. Nu se șifonează și nu-și pierd culorile,
  7. Nu acumulează energie electrică statică.

Rochia face parte din colecția Pret a Porter by Flori de IE și are ca motiv principal unul floral cu tendințe tradiționale.
Flori de IE este un concept inedit care aduce în atenție piese vestimentare actuale, inspirate din costumul popular.
Produsele Flori de IE sunt 100% românești și au reușit deja să capteze atenția celor care încă apreciază tradițiile noastre, dar nu numai.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.