1.200,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala * E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneasca Livrare gratuita la plata online
ii romanesti Poti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Rochia de mireasă este din pănză topită și are cusute manual cu fir de mătase albă motive geometrice tradiţionale româneşti preluate din zona Munteniei. Rochia este formată din ie la care s-au adăugat trei rânduri de poale pentru a da volum în partea de jos a rochiei.

Mânecile sunt lungi din acelasi material, pânză topită și cu aceleași simboluri care se regăsesc și pe pieptul rochiei. Mâneca se încheie cu o mansetă brodată bogat și ornoată cu perle mici și delicate, aplicate manual la fel ca și bentița de la gât. Rochia poate fi purtată atât ca rochie de mireasă dar și ulterior cu alte ocazii, accesorizată cu o vestă bistrițeană

Descoperă în universul Flori de IE modele deosebite de rochii stilizate precum rochia Zalina, cu motive populare românești moderne, create și produse în România. Toate produsele marca Flori de ie sunt înregistrate și protejate cu drepturi de autor, produsele fiind unice în România dar și în lume!

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această rochie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare

Vino la povesti despre ia romaneasca

Descopera povestea iei traditionale romanesti si semnificatiile motivelor decorative cusute acum peste o suta de ani.