1.890,00 Lei
ie traditionala * E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneasca Livrare gratuita la plata online
ii romanesti Poti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Rochia Artemisia este confecționată din tafta de culoare galbenă, cu un croi modern și foarte lejer fiind ușor de adaptat pentru orice tip de siluetă, indiferent de anotimp. Este o rochie cu motive tradiționale autentice (nestilizate) de proveniență din zona Mehedinți, cusute cu fir de mătase albastru imperial, galben solar și roșu- zmeurică. Ornamentele cusute manual sub formă de flori încadrate în forme geometrice se regăsesc armonios dispuse pe umeri și mâneci. Rochia are un croi modern, decolteul fiind încadrat de cusături în miniatură care redau sentimentul de cireșe ciorchine sau flori îmbobocite, mânecile se termină delicat într-o bentită specifică croiului tradițional pe care îl regăsiți și la iile românești.

Rochia Artemisa poate fi purtată ca atare sau cu o pereche de blugi sau orice alt tip pe pantalon. Se poate purta cu cordon în talie sau cu capsele desafăcute după bunul plac!

Descoperă în universul Flori de IE modele deosebite de rochii stilizate precum rochia Zalina, cu motive populare românești moderne, create și produse în România. Toate produsele marca Flori de ie sunt înregistrate și protejate cu drepturi de autor, produsele fiind unice în România dar și în lume!

Mărimi disponibile: S, M, L

Orice altă mărime se poate executa la comandă, termen de execuție 3-4 săptămâni!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare

Vino la povesti despre ia romaneasca

Descopera povestea iei traditionale romanesti si semnificatiile motivelor decorative cusute acum peste o suta de ani.