1.436,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Această rochie cu mânecă lungă este o creație modernă, bazată pe un model vechi, originară din zona Argeșului. Pânza albă este brodată în întregime manual, rezultând un produs unicat și elegant. Modelul geometric al iei este simplu, dar de efect, datorită paietelor aurii, strălucitoare. Partea din față a iei este brodată pe laterale cu două șiruri de romburi formate din paiete și delimitate de o cusătura fină, realizată cu fir de bumbac roșu închis. Pe piept sunt brodați doi trifoi cu patru foi stilizați, formați din romburi aurii. Umerii iei au o broderie plină, amplă, formată din rânduri de romburi cu paiete. Mâneca lungă se încheie cu o bentiță delicată, brodată cu un rând de romburi. Rochia ANA are anchior lejer, delimitat de un rând de model roșu închis și o bentiță cusută cu fir de aceeași culoare și paiete aurii. Linia gâtului se continuă cu o broderie fină, dantelată. Lungimea rochiei poate fi ajustată în funcție de înălțime sau după gust. Mesajul acestei rochii este ascuns în frumusețea detaliilor cusute asemeni poveștilor de altădată. 

Vorbele din bătrâni spun că modelul rombului sau al trifoiului cu patru foi era folosit în special de către fetele care își doreau să aibe noroc în dragoste, să se căsătorească chiar sau de către fetele care sufereau din dragoste pentru a li se alina dorul de bărbatul iubit. Protectoare în dragoste ia ANA este un produs nou și modern, realizat în întregime manual, care va atrage cu siguranță toate privirile iar în ochii bărbatului iubit vei stralucii asemeni unui Soare! 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în cel puțin 30 de zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această rochie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha

Vino la povesti despre ia romaneasca

Descopera povestea iei traditionale romanesti si semnificatiile motivelor decorative cusute acum peste o suta de ani.