745,00 Lei

Opţiuni disponibile

ie traditionala* E important sa mentionati in momentul Checkout-ului masurile dvs. in rubrica observatii.
ie romaneascaLivrare gratuita la plata online
ii romanestiPoti returna produsele in 14 zile de la primirea comenzii

Rochie albă Victoria - definește cultura românească.

Rochia este nelipsită din garderoba unei femei însă această rochie păstrează accentele folclorice de o asemenea încărcătură emoțională.
Cu toții iubim portul popular mai ales că simbolurile tradiționale specifice fiecărei zone înfrumusețează începând de la ținute și până la casele oamenilor.
Sunt momentele în care emoția față de cultura românească ne încearcă pe toți, în special pe cei plecați peste hotare. Sunt momentele care ne amintesc mereu unde ne este sufletul.
Ținutele unicate vor fi mereu în trend așa că reinterpretarea lor aduce astăzi, idei originale și inedite în același timp.
Această rochia subliniază frumusețea feminină și transmite eleganță și rafinament.
Mai mult, se pliază foarte ușor pe diferite stiluri vestimentare pentru diferite ocazii.

De la sărbători la un dress code rafinat.

Dacă crezi cumva că inserțiile tradiționale pot fi purtate doar în cadrul evenimentelor de sărbătoare, ei bine te-ai înșelat.
Să adăugăm că tot mai multe mirese aleg, cel puțin pentru pentru prezentarea la Starea Civilă, rochii inspirate din portul tradițional dacă nu cumva chiar costume tradiționale?
Această rochie este perfectă în perioada sărbătorilor, pentru participarea la botezuri sau nunți sau chiar evenimente publice.
Această rochie albă este însă adaptată croielilor moderne ceea ce o aduce în preferințe și atunci când vorbim de întâlniri, ședințe sau activități la birou.
Alături de un look unic și o poșetă chic te va aduce imediat în lumea modernă sau a dress codurilor femeilor de afaceri.
De culoare albă și cu inserții în culori atent alese, lalele și motivele tradiționale sunt așezate într-un mod aparte, estetic.
Lipsa mânecile îți permit să adaugi bijuterii însă încearcă să vii cu nuanțe asemănătoare celor din rochie. Nu exagera cu accesoriile pentru a nu încărca vizual.

Rochie albă Victoria.

Rochia este disponibilă în mărimi precum S, M și L. Pentru realizarea altor mărimi cum sunt XS, XL sau XXL este necesară o precomandă.
Calitățile fibrelor de vâscoză din care sunt realizate produsele noastre sunt incontestabile:

  1. Textura este confortabilă asigurând permeabilitatea aerului,
  2. Imită cel mai bine țesăturile naturale precum: in, mătase și bumbac,
  3. Sunt hipoalergenice,
  4. Sunt ușor de îngrijit și de spălat,
  5. Sunt rezistente în timp,
  6. Nu se șifonează și nu-și pierd culorile,
  7. Nu acumulează energie electrică statică.

Instrucțiuni de îngrijire a produselor ce conțin viscoză

Viscoza este o fibră delicată ce necesită îngrijire specială. Pentru a evita deteriorarea produselor vă recomandăm să acordați atenție modului de spălare, uscare și călcare.
Recomandăm spălarea manuală, la temperaturi scăzute (max. 20 0 C). Pentru îndepărtarea petelor, puteți freca cu atenție zona pătată, cu un detergent ce nu conține decoloranți, pentru a nu deteriora materialul. Dacă alegeți să utilizați o mașină de spălat, selectați programul pentru fibre delicate și introduceți produsul într-un săculeț.
Lăsați produsele să se usuce natural, nu le introduceți în uscător. Viscoza se poate deteriora prin stoarcerea și răsucirea excesivă.
Pentru a călca produsul vă recomandăm să îl intoarceți pe dos. Setați temperatura fierului de călcat la 110 0 C sau selectați programul “Mătase”.

Flori de IE aduce în atenția clienților produse inedite, unicate, create cu atenţie şi delicateţe  pentru toți cei care apreciază portul popular.
Piesele sunt 100% produse românești realizate exclusiv în atelierul propriu scopul de a promova IA românească și talentul autentic.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha
Produse asemănătoare

Vino la povești despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiționale romanești motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.